Kwiatt Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam mam pytanko, chce kupic sobie nowa karte graficzna z seri 9600 ale w sklepie komputerowym sprzedawcy uwazaja ze moj zasilacz 350 jest do takiej karty za slaby i powinienem kupic 450, maja racje czy poprostu chca mnie naciagnac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Podaj firmę i model tego zasilacza. Jaka reszta sprzętu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) Jakiej firmy ten zasilacz? Bo jeżeli jest to dobry markowy zasilacz to bez problemu pociągnie ale jeżeli jest to "wyrób zasliaczopodobny" to trzeba zmienić najszybciej jak się da. edit: Andrew był szybszy :P Edytowane 26 Czerwca 2009 przez ZwieRZakwawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatt Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Cos mnie tak tknelo i sprawdzilem fakture za komputer i mam zasilacz chieftec gps - 450AA 450W a nie 350W jak podalem wczesniej. Wiec problem sie ostatecznie sam rozwiazal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...