tobiasz15 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 mam karte super grace radeon8500LE i problem polega w tym ze: w windowsie 98SE jedyne stery na których da sie grac i nie powodują zwiechy to CATALYST 2.5 inne powodują wieszanie sie gier nawet w menu lub gasniecie monitora po dłuższej pracy w windowsie. w XP nie działają zadne sterowniki i monitor też gasnie ale bardzo żadko można grac tylko praktycznie w wormsy;-) no i tu mam pytanie dlaczehgo tak jest?? nigdy nie instalowałem dx 9.0 moj sprzęt to antek 1ghz matsonic sis730s 384mb ramu (256mb spectek 128mb kingston) zasiłka codegena 250 W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Dziwne. Jak to mówią na wshystko jest jedno lekarstwo-format Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 heh w tym czasie były juz 3-4 formaty;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...