cptzbik Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witam, Zastanawiałem się ostatnio nad kupieniem nowego sprzętu. Wstępnie zdecydowałem się na Intela E8400 lub Phenoma II 720BW tylko nie wiem jakie płyty najlepiej pod tymi prockami pracują, jaki ram i karte graf. (myślałem o GF 96/9800Gt) warto kupić? Ogólnie nie mam zamiaru kręcić sprzętu hardorowo, sprzęt ma działać jako komputer domowy (gry, filmy), koszty im mniejsze tym lepiej. Byłbym Wdzięczny za wszelkie sugestie i porady. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teneo Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Najlepiej podaj ile możesz wydać, to wtedy zaproponujemy zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Phenom II X3 710 ASRock A780GXH OCZ SpecialOps 2x2GB Corsair CX400 HD4830 Samsung F2EG 500GB jakieś dvd Sądzę to mniej więcej ten przedział cenowy, ale napisz ile masz kasy to się doradzi lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptzbik Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 1500-2000 zł. Potrzebuje CPU, MOBO, RAM grafikę i Zasilacz bo obecnie mam Chiefteca 360W DF. Dysk, Kastę i napędy mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...