ORZECH1976 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Dziś dogrywałem do płyty DVD+RW kilka fotek jednak tak niefortunnie program je nagrał że całej płyty nie mogę otworzyc. Programy pokazaują komunikat o plikach nieobsługiwalnych... Proszę o pomoc czym odzyskac szczególnie te poprzednie dane z płyty :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Spróbuj odczytać płytę za pomocą Isobuster. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Ten program będzie lepszy od programu BadCopy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Przede wszystkim jest inny. Jego zaletą jest to, że odczytuje wszystkie zapisane sesje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Dzięki za podpowiedz :wink: Będe próbował ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Nie orientuje się ktoś czy można zapisac stan skanowania płyty ? Włśnie skanuje mi 5 godzine między 52% a 62% <_< - przydała by sie taka opcja :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Jakoś doszedł do końca choc podobno z pewnymi "dziurami" <_< Czy obraz tego typu (czyli .IBP lub .IBQ) obsługuje inny program tak by można zapisac odzyskane pliki na dysk ? IsoBuster niby chce zapisac po wybraniu opcji "zapisz" ale nic się nie dzieje i okno się zamyka :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...