Karas Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Prosze pomozcie. Szukalem w swoim miescie Lodzi ,ale rev>1.0 nie znalazlem. Plytka musi byc z Raid-em. Patrzylem w komputroniku (drogo wiec odpada) barwkomp, sirius moze jeszcze jakies? Jak wiecie to dajcie znac please!!!! pozdroofka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Prosze pomozcie. Szukalem w swoim miescie Lodzi ,ale rev>1.0 nie znalazlem. Plytka musi byc z Raid-em. Patrzylem w komputroniku (drogo wiec odpada) barwkomp, sirius moze jeszcze jakies? Jak wiecie to dajcie znac please!!!! pozdroofka ktos kto ma dostep do pronox'a (www.pronox.com), bo to oni zajmuja sie dystrybucja epoxa w polsce. rozejrzyj sie tez za NMC 8TTX2+, to to samo co EPoX 8K3A+, ale niemieckie. Po prostu markowany inaczej epox. Czasem ENMIC jest nawet lepszy od epox'a bo ten pierwszy jest imo staranniej testowany. Co do enmic'a to www.nmc-pe.pl i www.amado.com.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 www.digitech.pl Oni wspolpracuja z Pronox, prowadza sklep internetowy i do techo mają uczciwy serwis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 ...za odpowiedz. Co do digitech to oni cennika nie aktualizowali od 2001roku!!! Czy wogole istnieje jeszcze ta firma. Thx Lisek za linki do tych sklepow ,bo wczesniej tez sie zastanawialem nad Enmic-iem i byc moze sie na niego zdecyduje. Ale....sa moze na sieci jakies testy tej plyty??? No i kurcze jest drozsza od Epoxa!!! pozdroo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 ...za odpowiedz. Co do digitech to oni cennika nie aktualizowali od 2001roku!!! Czy wogole istnieje jeszcze ta firma. Firma dziala dalej, i nawet bardzo odbrze sobie radzi. Mają teraz salon w centrum miasta. Strony internetowej nie aktualizowali w zwiazku z tą przeprowadzką. Jezeli chcesz cennik to sciagnij go w formacie XLS - bedzie aktualny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Ja szukałem w masie sklepów i nic wszędzie mówią że w Polsce rev 1.1 jest niedostępna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Jak nie dostepna? A wlasnie ,ze jest. Bylem dzisiaj w www.lucky-star.com.pl i wlasnie mieli rev 1.1 ,ale byla to 8K3A ,czyli ta bez raid-a. Mam tylko nadzieje ,ze znajde lub zalatwie sobie ta plyte i nie wiem (oprocz enmica) jaka inna plyte moglbym kupic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Jest jakiś sposób na poznanie rev. tej płyty oprócz tego napisu? Chyba kodek, ale nie jestem pewien (>1.0 6ch) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 ja mam wlasnie pod bokiem ENMICa 8TT2+ rev 1.1. 6-kanalowy sound. twojepc.pl/artykuly.php?id=kt333_mobo_roundup_2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Witam Lancer. A mozesz mi powiedziec ,czy wystepuja inne rev tego enmica niz 1.1 ,bo bylem na stronce podana przez Liska i tam w Dealerach sa sklepy i jutro do jednego bede dzwonil. Zdecydowalem sie na ta plyte po przeczytaniu recki u Toma jak i twojej. Mozesz jeszcze cos powiedziec o niej .Jak sie sprawuje? Gdzie ja dostales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 lolo<<< rev plyty jest na plycie pomiedzy 5 a 6 lub 4 a 5 slotem PCI .Latwo znalezc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Plyta jest w wersji 1.1 Nie ma wiekszych zastrzezen... no moze ta wydajnosc na 166Mhz mogla by byc wyzsza :? Ogolnie gitowo. Procek biega mi na niej na 1833MHz przy 1,825V, a mozna grubo ponad 2V wyjechac (jeno zasilacz mi wysiada). Pakuje BIOSy od Epoxa i jazda. Plytke mam od dystrybutora-Amado za free (do tesow na czas ehm... nieokreslony : ) wiec w kwestii ceny sie nie wypowiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 hmm. Czyli mozna bez problemu flashowac biosami od epoxa??? Nie trzeba nic w nich zmieniac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 lolo<<< rev plyty jest na plycie pomiedzy 5 a 6 lub 4 a 5 slotem PCI .Latwo znalezc.Ja już wiem gdzie jest rewizja, ale w niektórych sklepach nie wiedzą nawet co sprzedają i trzeba znaleźć łatwiejszy sposób rozpoznania i chiba to ten kodek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Znalazłem w necie te Epoxy w wersji 1.1. Na allegro jest koles co handluje nowym sprzętem i on jest ma dopstęp do tych płyt. Nazywa się kskiba (od nieo mam pamięci i są ok). Jego aukcje można znaleźć http://allegro.pl/showitem.php?item=6143455 <- tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...