Skocz do zawartości
Karas

Gdzie w necie mozna kupic Epox-a 8K3A+,ale rev 1.1 lub 1.2!

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze pomozcie. Szukalem w swoim miescie Lodzi ,ale rev>1.0 nie znalazlem. Plytka musi byc z Raid-em. Patrzylem w komputroniku (drogo wiec odpada) barwkomp, sirius moze jeszcze jakies? Jak wiecie to dajcie znac please!!!!

pozdroofka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze pomozcie. Szukalem w swoim miescie Lodzi ,ale rev>1.0 nie znalazlem. Plytka musi byc z Raid-em. Patrzylem w komputroniku (drogo wiec odpada) barwkomp, sirius moze jeszcze jakies? Jak wiecie to dajcie znac please!!!!

pozdroofka

ktos kto ma dostep do pronox'a (www.pronox.com), bo to oni zajmuja sie dystrybucja epoxa w polsce.

rozejrzyj sie tez za NMC 8TTX2+, to to samo co EPoX 8K3A+, ale niemieckie. Po prostu markowany inaczej epox. Czasem ENMIC jest nawet lepszy od epox'a bo ten pierwszy jest imo staranniej testowany. Co do enmic'a to www.nmc-pe.pl i www.amado.com.pl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...za odpowiedz. Co do digitech to oni cennika nie aktualizowali od 2001roku!!! Czy wogole istnieje jeszcze ta firma.

Thx Lisek za linki do tych sklepow ,bo wczesniej tez sie zastanawialem nad Enmic-iem i byc moze sie na niego zdecyduje. Ale....sa moze na sieci jakies testy tej plyty??? No i kurcze jest drozsza od Epoxa!!!

pozdroo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...za odpowiedz. Co do digitech to oni cennika nie aktualizowali od 2001roku!!! Czy wogole istnieje jeszcze ta firma. 

Firma dziala dalej, i nawet bardzo odbrze sobie radzi. Mają teraz salon w centrum miasta.

Strony internetowej nie aktualizowali w zwiazku z tą przeprowadzką.

Jezeli chcesz cennik to sciagnij go w formacie XLS - bedzie aktualny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie dostepna? A wlasnie ,ze jest. Bylem dzisiaj w www.lucky-star.com.pl i wlasnie mieli rev 1.1 ,ale byla to 8K3A ,czyli ta bez raid-a. Mam tylko nadzieje ,ze znajde lub zalatwie sobie ta plyte i nie wiem (oprocz enmica) jaka inna plyte moglbym kupic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Lancer. A mozesz mi powiedziec ,czy wystepuja inne rev tego enmica niz 1.1 ,bo bylem na stronce podana przez Liska i tam w Dealerach sa sklepy i jutro do jednego bede dzwonil. Zdecydowalem sie na ta plyte po przeczytaniu recki u Toma jak i twojej. Mozesz jeszcze cos powiedziec o niej .Jak sie sprawuje? Gdzie ja dostales?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plyta jest w wersji 1.1 Nie ma wiekszych zastrzezen... no moze ta wydajnosc na 166Mhz mogla by byc wyzsza :? Ogolnie gitowo. Procek biega mi na niej na 1833MHz przy 1,825V, a mozna grubo ponad 2V wyjechac (jeno zasilacz mi wysiada). Pakuje BIOSy od Epoxa i jazda. Plytke mam od dystrybutora-Amado za free (do tesow na czas ehm... nieokreslony : ) wiec w kwestii ceny sie nie wypowiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lolo<<< rev plyty jest na plycie pomiedzy 5 a 6 lub 4 a 5 slotem PCI .Latwo znalezc.

Ja już wiem gdzie jest rewizja, ale w niektórych sklepach nie wiedzą nawet co sprzedają i trzeba znaleźć łatwiejszy sposób rozpoznania i chiba to ten kodek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...