sater Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Tak jak w temacie nie moge wejsc do biosu kontrolera SATA kombinacja klawiszy ctrl+s lub f4 tak jest to opisane w instrukcji nie dziala 8O . Czy ktos spotkal sie z podobnym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek24 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 A podłączyłeś jakiegoś twardziela pod SATA?? Bo jeżeli nie to nie wejdziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sater Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Faktycznie dedykowanego twardziela SATA nie mam ale myslalem ze jak podlacze zwyklego przez ta przejsciowke ktora jest w komplecie to cos ruszy - w koncu po to chyba jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek24 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Działa napewno ja mam podłączonego wten sposób WD800JB :) Ale musze przyznać że dysk odczuwalnie pracuje wolniej niż podłączony do zwykłego kontrolera - przez to że musiałem zainstalować beta stery bo na oryginalnych XP sie sypał. No cóż poczekamy zobaczymy, podobno ABIT pracuje nad poprawieniem tego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ja tesh nie mogę wejść do biosu SATA. :cry: HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...