panzar Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 witam mam pytanie czy jest jakaś 80'iątka z czerwonymi łopatami i łożyskiem ślizgowym lub cierniowym o dość dobrych parametrach? zero ledów z plexy. znalazłem enermaxa w sumie ludzie go kupują ale jakoś odstraszają mnie łożyska kulkowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 O coś takiego chodzi: http://www.ceneo.pl/315557 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 ekstra :) a jest może coś z 4pin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Jeszcze Aireny mają czerwone łopatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Miałem (mam?) tego Xilence'a red 80mm... za cichy to on nie był na 12V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...