saleen Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 może jestem w błędzie ale nie tylko linią 12v człowiek żyje i jakość elementów też ma znaczenie a nie uwierze że tagana robią z tych samych części co fortona czy delte Zgadza się, Delta jest robiona na lepszych częściach niż Tagany (przynajmniej niektóre) Co może potwierdzić Kwazor który zajmuję się elektroniką (i jej naprawą) od wielu lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Z tych samych na pewno nie , co najwyżej z takich samych. Wszystko zależy od ceny , chcesz mieć lepszy zasilacz ,z większą ilością zabezpieczeń , o większej sprawności , kupujesz powiedzmy BeQuieta , nie masz tyle kasy , ale szukasz dobrej zasiłki kupujesz fortrona. A najlepsze w tym wszystkim jest to że mogły zejść z jednej taśmy produkcyjnej , bo oba te zasilacze produkuje fsp group. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 może jestem w błędzie ale nie tylko linią 12v człowiek żyje i jakość elementów też ma znaczenie a nie uwierze że tagana robią z tych samych części co fortona czy delteZ Tagana to już tylko nazwa została niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 może jestem w błędzie ale nie tylko linią 12v człowiek żyje i jakość elementów też ma znaczenie a nie uwierze że tagana robią z tych samych części co fortona czy delteWszystko wciąga nosem, głównie siłą marketingu :lol: 3316589[/snapback] A te listy też coś dziwne. Raidmax na czarnej liście? Compaq, Acutake to też taki syf? A kto to klepie? - serio pytam. Saleen ta delta to kręci ładnie licznikiem.Nie ważne ile zasilacz ma mocy. Jeżeli chodzi o oszczędność to delta ma wysoką sprawność i niczym nie zakręci. Wejdź 3316651[/snapback] Jednak znalazłem coś pod tego D805 i 9600gt. Ze swojego 460 jestem zadowolony więc 3316651[/snapback] Tak przy okazji co warta to.Nic. On nawet nie udaje czegoś porządnego. I jeszcze do tego Cypr ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...