WhooHoo Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witam. Poszukuję możliwie jak najtańszej płyty głównej pod procesor Celeron Dual Core E1400 ze zintegrowaną kartą graficzną. Mam na to ok 200zł. Proszę o linki z allegro / komputronika. Komp głównie do przeglądania internetu, gg :) Więc co proponujecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Coś na g31. Można troszkę podkręcić jakby naszła ochota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhooHoo Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Jaki dokładnie model na G31 ? Opłaca się dopłacać do Q35 ? http://allegro.pl/item672133876_plyta_glow...ga_q35m_s2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Myślałem raczej o g31-ms2l - powinna być połowę tańsza. Mam i do ww. celów się nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhooHoo Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Tylko pytanie: czy ta płytka podejdzie do starej obudowy ATX ? Czy jednak trzeba będzie zmieniać budę ? I czy procek Celeron Dual Core E1400 będzie działał "od ręki" czy trzeba będzie aktualizować bios ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 micro atx to takie atx w czopku więc nie powinno być kłopotów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeDpl Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 ASRock G31M-S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhooHoo Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 (edytowane) Chyba zdecyduję się na tego ASRock'a. Jest w Kompuszrocie za 169zł. http://www.komputronik.pl/Podzespoly_PC/As...pelny,id,70506/ EDIT: znalazłem jeszcze coś od Gigabyte'a http://www.allegro.pl/item663547316_plyta_...c_775_lodz.html Którą wybrać ? Edytowane 29 Czerwca 2009 przez WhooHoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 (edytowane) asrock wygląda troche solidniej ale nie mam do tej firmy zaufania a gigabyte wygląda mniej solidnie ale do tej firmy mam większezauafanie. nie wiem jak ty ale ja bym wziął gigabyte Edytowane 29 Czerwca 2009 przez scoobydoo19911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhooHoo Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Aj tam :P Zawsze jest gwarancja w ASRocku. Chyba go wezme bo jest w kompuszrocie, a do niego mam blisko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeDpl Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 GA-G31M-ES2L jeśli Gigabyte to lepiej ten model ma lepszą kartę muzyczną ale moim zdaniem nie ma sensu, Asrock wystarczył by w zupełności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 asrock wygląda troche solidniej ale nie mam do tej firmy zaufania a gigabyte wygląda mniej solidnie ale do tej firmy mam większezauafanie. nie wiem jak ty ale ja bym wziął gigabyte Bardzo mądra rada. Czy to znaczy, że twoim kryterium przy wyborze płyty jest wygląd??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 To nie wygląd jest oczywiście najważniejszy, ale jestem za ASRockiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Bardzo mądra rada. Czy to znaczy, że twoim kryterium przy wyborze płyty jest wygląd???nie chodzi o zalety wizualne ale asrock wygląda na lepiej złożonego (wytrzymalszego) lepszego jakościowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Rzucasz tymi płytami czy co?? Po czym sądzisz, że jest wyższej jakości? Po zdięciu w niskiej rozdzielczosci?? Co za bzdury.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 wiesz ludzie różne rzeczy z kompami robią i istnieje zawsze czynnik losowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...