FumFel_20 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Nieznam się na hyperx bo jeszcze ich nie miałem.Ale z wypowiedzi innyc wywnioskowałem żę te pamięci są wyprodukowane specjalnie do kręcenia.Mówie czoywiśćie o 366 mhz, bo innych modeli nie widziałęm w akcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Kiedy kupujesz ? :D Jakbyś miał to daj znać jak to się kręci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Ja zgłupieje jedni mówią Corsair drudzy Kingston inni chwalą Geil ja sam nie wiem co kupić :/ zwariuje :D Najlepiej kompa w łape i testować na miejscu w sklepie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Taaaa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Może ktoś podać linka do jakiegoś testu z Hyperxami (szczególnie 370 i 400) oprócz tego co był kilka postów temu ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...