f3nikz Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam, czy router o tych parametrach będzie mógł chodzić zamiast Livebox Tp u mnie w domu?? Piszę ponieważ mam już dosyć wiecznie zawieszającego się i gubiącego zasięg badziewia z tp... Ewentualnie podajcie mi linki do routerów które pociągnęły by neta zamiast livebox. Pozdrawiam Linksys WAG200G-EU Oto jego dane: Rodzaj urządzenia router z modemem i bezprzewodowym punktem dostępowym Wbudowany modem ADSL 2/2+ Tryb pracy modemu RFC 2364 (PPPoA) Funkcje modemu Multiplexing VC/LLC Dodatkowe funkcjonalności urządzenia DDNS DMZ firewall forwarding portów klient DHCP NAT routing statyczny i dynamiczny serwer DHCP Funkcje urządzenia modem ADSL 2/2+ przełącznik punkt dostępowy router Zgodność z usługami Neostrada TP Porty LAN 4 x 10BaseT/100BaseTX Porty WAN 1 x Annex A (RJ-11) Obsługiwane protokoły transmisji Wi-Fi IEEE 802.11b (11 Mbps) IEEE 802.11g (54 Mbps) Antena Wi-Fi zewnętrzna Zabezpieczenia transmisji Wi-Fi 64-/128-bitowe szyfrowanie WEP WPA WPA 2 Funkcje zapory ogniowej (firewall) filtr pakietów IP filtrowanie MAC filtrowanie URL wykorzystuje mechanizm SPI wykrywanie ataków Ping of Death, SYN Flood, Land Attack, IP Spoofing, DoS Zarządzanie przez przeglądarkę WWW Zawartość opakowania instrukcja obsługi patchcord cat.5 płyta CD z oprogramowaniem router zasilacz sieciowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Będzie wszystko super śmigać, mam tego Linksysa pod Neostradą i wszystko działa bezawaryjnie od 2 lat ! :) zasięg wi-fi bajka ! mam na cały ogród i nawet poza heh. Z czystym sumieniem polecam, jedyny minus to brak odkręcanej antenki, ale przy takim zasięgu dla mnie zbędne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f3nikz Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 super, dzięki serdeczne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...