kamsonbos Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam mam problem bo można tak powiedzieć bo jest to dość denerwujące , a mianowicie chodzi oto ze kiedyś mój młodszy brat przez przypadek włożył płytę instalacyjną z Win xp (teraz tez mam win xp) i wziął nową instalacje czy coś takiego i coś się załadowało(pliki instalacyjne tak myślę) i nastąpił reset kompa i od tamtej pory tuż po biosie pokazuję mi się wybór systemu i mam 2 opcje - tj 1- Win XP mój zainstalowany oraz 2ga jako instalator systemu Win Xp i zawsze jest zaznaczony instalator systemu i mam 8 sek żeby zmienić albo idzie dalej on , tylko że pojawia się błąd ze nie odnaleziono plików jakiś tam(nawet z płyta w napędzie tak jest) i tu moja prośba o może jakaś pomoc np trzeba usunąć jakieś pliki czy coś bo raczej niechętnie podchodzę to formatowania i od nowa instalowania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Było milion razy na forum. Do tego Google nie gryzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...