Adamek334 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Chciałem zapytać czy może ktoś posiada coś takiego i co myślicie o takiej formie alarmu z powiadomieniem ? http://moto.allegro.pl/item670049845_alarm...yposazenie.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Dobre jeśli mieszkasz np. w bloku/domu jednorodzinnym. Na dłuższy dystans nie działa. Mam alarm z powiadomieniem tej firmy- są trwałe i niezawodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek334 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Dobre jeśli mieszkasz np. w bloku/domu jednorodzinnym. Na dłuższy dystans nie działa. Mam alarm z powiadomieniem tej firmy- są trwałe i niezawodne. Dzięki:) Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz: czy taki sygnał radiowy można zakłócić i czy wtedy taki pilot mnie powiadomi? Generalnie powinien powiadamiać w każdym przypadku utracenia sygnału z jednostką centralną łącznie ze zdarzeniem kiedy odejdziemy od samochodu za daleko prawda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 czy taki sygnał radiowy można zakłócić i czy wtedy taki pilot mnie powiadomi? Generalnie powinien powiadamiać w każdym przypadku utracenia sygnału z jednostką centralną łącznie ze zdarzeniem kiedy odejdziemy od samochodu za daleko prawda?? 1. Każdy sygnał radiowy da się zakłócić. 2. Jedynym widomym znakiem jest ikona zasięgu. Gdy zasięg jest- ikona miga, gdy nie ma- nie miga. Brak jakiejkolwiek dodatkowej sygnalizacji. I jest to logiczne, ponieważ realny zasięg tego to kilkaset metrów i utrata zasięgu następuje szybko. Krew by Cię zalała jakby co chwilę sygnalizowało brak zasięgu np. jakimś pikaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Chciałem zapytać czy może ktoś posiada coś takiego i co myślicie o takiej formie alarmu z powiadomieniem ? http://moto.allegro.pl/item670049845_alarm...yposazenie.html To trochę zabytkowa konstrukcja. Można kupić taki powiadamiający przy pomocy SMS niezależnaie od odległości. Można również samemu sobie zrobić powiadomienie ze starego telefonu komórkowego + stary autoalarm lub czujnik wstrząsowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...