jestmeksyk Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam Może zadam teraz głupie pytanie (ale kompa nie składałem od 2001 r.) Mam zamiar kupić "Zestaw do 1100 zł) czyli AMD Athlon 64 X2 7750+ black edition AsRock A780GXH/128M OCZ 2GB 1066MHz CL5 Samsung 320GB 7200rpm 16MB cache SATA-II F1 BeQuiet PurePower 350W i nie wiem czy obudowy teraz każde pasują, czy każdy zasilacz się zmieści (kiedyś jak pamiętam było inaczej, był podział na amd i intel jedne mniejsze miały ścianki inne większe) wybrałem obudowę Tacens Prior z dodatkowym wentylatorem czy to dobry wybór?, z góry przepraszam za tak durnowate pytanie, ale nie mogłem znaleźć odpowiedzi pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Jeśli obudowa jest ATX to spasuje każda płyta ATX i każdy zasilacz ATX. Od tego są standardy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestmeksyk Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Jeśli obudowa jest ATX to spasuje każda płyta ATX i każdy zasilacz ATX. Od tego są standardy. dzięki za odpowiedź, poszukam odpowiednich :) pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 PRIOR jest ATX... spokojnie wszystko zmieścisz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...