pastel Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 tak wygląda mój problem: występuje zarówno pod XP jak i 7 grzebałem kilka godzin w BIOS'ie, ale bezskutecznie :( pomóżcie mi go rozwiązać ;) moje mobo: DFI LanParty UT 790FX-M2R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demczog Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Sprawdż ,którą masz wersję biosu.Najlepiej zrób aktualizację do najnowszej wersji.Miałem podobny przypadek z GA-MA780G-UD3H od Gigusia.X3 710 miał tylko jeden rdzeń :lol2: .Szybka wycieczka po nowy bios na stronę Gigabajta i zgubione rdzenie szybko się znalazły :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastel Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 (edytowane) problem leżał w tym, że system nie miał sterownika procesora, co dziwne, to jednak prawdziwe rano włączyłem kompa i tak po prostu miałem 3 rdzenie po poproszonym przez windę restarcie. myślałem, ze się ugryzę w dupę ;) Edytowane 30 Czerwca 2009 przez pastel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...