skrytywebmajster Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 (edytowane) WItam Od wczoraj cos mi tryka w srodku komputera - tak jakby cos podeszlo pod wiatraczek i wiatraczek tykal to cos. Jednak sprawdzilem wszystkie wiatraczki i nic nie podchodzi pod nie :/ Macie jakies pomysly co to moze byc bo mnie to wkurza.... Pozdro PS: Jak np pukne noga w kompa to przestaje na chwile Konfig P35aps 8800gts e7200 2gb ram samsung f1 320 Edytowane 29 Czerwca 2009 przez skrytywebmajster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Łożysko w jednym z wentylatorów. Obstawiam zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrytywebmajster Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 (edytowane) Calkiem mozliwe, na gw mam teraz oddac:/ czy co? Zasilacz Chieftec 560W Edytowane 29 Czerwca 2009 przez skrytywebmajster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Otwórz obudowę i podczas pracy spróbuj zatrzymać na chwilę każdy z wiatraków - w ten sposób dowiesz się, któremu (o ile to jest wina wentylatora) się padło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrytywebmajster Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 To zasilacz:/ i co teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zajrzyj czy nic tam nie obciera o łopatki, np jakiś kabelek. Zasilacz jest na GW? Jeśli tak to możesz oddać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Miałem podobny problem z moim Amacrox'em - posypało się łożysko, jeżeli jest na gwarancji to go oddaj, a jeśli nie to fanswap...mi pomógł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrytywebmajster Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Jest na gw rok temu kupilem wiec chyba jest. To chyba oddam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...