phobosq Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 (edytowane) Zamówiłem sobie wspomnianego zasilacza :D Ma dzielnie karmić DFI NF4 + A64 X2 (który ma zamiar chodzić 2.8-2.9G) + 4x512MB + 2 dyski + DVD + badziewna grafa (czyli to, co w podpisie). Nie ma o czym gadać - z czymś takim da spokojnie radę. Pytanie jest natomiast takie - czy da radę, jeśli dostanie jeszcze pod opiekę (a taki jest plan) np. HD4850/4770 - jestem prawie pewien, że tak, natomiast potrzebuję jednego głosu kogoś, kto ma, żeby się upewnić. EDIT - jeśli naśmieciłem, proszę o przeniesienie np. tutaj. Edytowane 30 Czerwca 2009 przez odbytorq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Tak, zadowolony ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ne będzie problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 @andrew: Ciebie oczekiwałem :D dzięki! @toman: niezmiernie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...