Gość Kiel797 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Powitać. Mój problem polega na tym że go nie mam ale mogę go zaraz mieć jeśli nie dowiem się czy zwykły wiatraczek 80mm w czasie pracy można przycisnąć palcem by się zatrzymał (15-1 min) , nie będzie zwarcia czy czegoś takiego? Przypuszczam że nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 (edytowane) Nic się nie będzie działo. A wiatraczków na polu szukaj. Edytowane 30 Czerwca 2009 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiel797 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Chyba na granicy Niemieckiej, albo w Krakowie :D Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Mój problem polega na tym że go nie mam ale mogę go zaraz mieć jeśli nie dowiem się...To groźba :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Nie, to pisanie o dwóch rzeczach na raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...