Gość unknown210 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Cześć wszystkim, jak zwykle zwracam się do was z nie zwykle ważną dla mnie sprawą. Mam w domu 2 kompy stacjonarne i 1 laptopa. Przed chwilą zaczął się lipiec. Chciałbym zamontować w każdym z tych komputerów program, który mierzyłby, liczyłby ile giga wysłano a ile odebrano za pomocą wszystkich programów zainstalowanych na kompie. Program MUSI żreć mało ramu i proca bo rakiety to nie są. Aplikacja ta musi też uruchamiać się przy strarcie systemu automatycznie. Niech się chowa w trayu albo jeszcze głębiej tj. całkiem nie widoczne tylko w menago zadań Windowsa. Ten program może być free albo nie – najwyżej sobie go kupię. Ps. Ma działać na XPekach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArreatPL Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Cześć wszystkim, jak zwykle zwracam się do was z nie zwykle ważną dla mnie sprawą. Mam w domu 2 kompy stacjonarne i 1 laptopa. Przed chwilą zaczął się lipiec. Chciałbym zamontować w każdym z tych komputerów program, który mierzyłby, liczyłby ile giga wysłano a ile odebrano za pomocą wszystkich programów zainstalowanych na kompie. Program MUSI żreć mało ramu i proca bo rakiety to nie są. Aplikacja ta musi też uruchamiać się przy strarcie systemu automatycznie. Niech się chowa w trayu albo jeszcze głębiej tj. całkiem nie widoczne tylko w menago zadań Windowsa. Ten program może być free albo nie – najwyżej sobie go kupię. Ps. Ma działać na XPekach. NetMeter w starej wersjii, albo nawet nowej. Mało żre, ma nawet wskaźniki ogólne, i blokadę prędkości internetu przed wysłaniem określonego limity danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 DU Meter :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 A zwykłe statystyki prowadzone przez system nie wystarczą? Jedyna wada, że nie idzie odróżnić ruchu do Sieci od ruchu w sieci lokalnej. Nie wiem jak z tym radzą sobie w/w programy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Nie wiem jak z tym radzą sobie w/w programy.DU Meter radzi sobie z tym doskonale ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 NetLimiter monitor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...