_bartx Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Jaki byście polecili laptop dla starszych osób - dziadkowie sobie założyli Internet i uparli się na lapa :wink: Poza matrycą 17" innych wymagań brak. Bardziej chodzi o to, żeby miał duże klawisze, dobrą matrycę, żeby niezawodny był itp. :wink: Zastosowanie to net, może coś napisać czy zdjęcia przeglądnąć. Do wydania z 2000 zł, chociaż to nie jest najważniejsze. No i tyle. Laptopy Della pewnie spełniają wymagania, ale nie mam zielonego pojęcia jaki model :blink: Ja bym polecił stacjonarkę od siebie, jak najmniejszą z monitorem 22" itp., ale jak się ktoś uprze to... :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalbar Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) 2000zł to bardzo skromny budżet jak na laptopa 17". W ostateczności można polecić Acer eMG720-342G16Mi Ale lepszym wyborem IMO będzie 15" - np. Lenovo IdeaPad G530 lub Lenovo N500 Edytowane 1 Lipca 2009 przez Kalbar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...