bagienny Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Serwis PurePC, wspólnie z firmą Cooler Master, przygotował dla Was kolejny konkurs. Konkurs niemniej ekscytujący niż poprzedni, gdyż do wygrania jest m.in. najnowsza obudowa komputerowa Cooler Master Gladiator 600. By wziąć udział w zabawie, należy udzielić poprawnych odpowiedzi na 3 bardzo proste pytania. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy na stronę konkursową, gdzie prócz wspomnianych pytań i regulaminu, znajdują się także obszerne informacje o nagrodach. Przypominamy tym samym, że konkurs przeznaczony jest wyłącznie dla zarejestrowanych użytkowników serwisu PurePC. Konkurs można znaleźć pod tym linkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) Fajnie, osobna podstrona na konkurs. Potwierdzenie także przyszło błyskawicznie. Edytowane 1 Lipca 2009 przez zzizzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twec Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Podstrona konkursowa świetna ;). Brawo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Oprawa graficzna w sam raz na obecną duchotę :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthaios84 Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Potwierdzenia przychodzą od razu. Dobrze, że wreszcie udało się zaimplementować tą opcję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:zupa:. Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 a u mnie brak potwierdzenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 a u mnie brak potwierdzenia...Zgłoszenia też. Upewnij się, że wszystko dobrze wypełniłes. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saYmanik Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 czekam na potwierdzenie juz 20 minut...poczekam jeszcze:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Jak Cię przekierowało na odpowiednią stronę to możesz to uznać za wystarczające potwierdzenie. Wysyłaniem maili zajmuje się google, my im to tylko zlecamy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) ja też... już 15 minutek mija a maila brak :D po wysłaniu dostałem urocze info, że 'dane wysłane poprawnie' :D @bagienny - wciąłeś mi się :D dzięki za info Edytowane 1 Lipca 2009 przez odbytorq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:zupa:. Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) Zgłoszenia też. Upewnij się, że wszystko dobrze wypełniłes. Nick: wpisałem login do purepc: zupa_mmt mail zgodny ze swoim kontem i otrzymuje taki oto komunikat: Odpowiedzi dla tego użytkownika zostały już wysłane. i potwierdzenia na maila brak Edytowane 1 Lipca 2009 przez .:zupa:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 jeszcze bana zgarniesz za próbę wielokrotnego wysyłania :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 W takim razie możesz być pewny, że dane dotarły. Jeżeli mówi, że zostały wysłane, znaczy, że zostały wysłane i zadnej innej opcji nie ma ;) Jeżeli któreś potwierdzenia nie dochodzą to nic nie poradzę niestety. Ale potwierdzeniu które dostajecie na stronie można spokojnie zaufać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cahir- Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) Pamijtaj, wolno Ci wys3af tylko jedno zg3oszenie w tym konkursie! Konkurs zakoqczy sij w dniu 14 lipca 2009 roku godz. 23:59. Wyniki konkursu zostan9 og3oszone na stronie g3swnej w ci9gu 72 godzin od jego zakoqczenia. Dzijkujemy za zg3oszenie i ?yczymy szczj?cia. Tak troszkę nie po polskiemu to potwierdzenie :P Edytowane 1 Lipca 2009 przez cahir- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) Testowane pod Gmailem wyglądało OK. Ale teraz powinno być dobrze. Edytowane 1 Lipca 2009 przez bagienny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:zupa:. Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 W takim razie możesz być pewny, że dane dotarły. Jeżeli mówi, że zostały wysłane, znaczy, że zostały wysłane i zadnej innej opcji nie ma ;) Jeżeli któreś potwierdzenia nie dochodzą to nic nie poradzę niestety. Ale potwierdzeniu które dostajecie na stronie można spokojnie zaufać. Przyszło potwierdzenie <_<, zmartwiła mnie odczytana informacja z potwierdzenia: Pamiętaj, wolno Ci wysłać tylko jedno zgłoszenie w tym konkursie! mam nadzieję, że tutaj tzw konta klony będą piętnowane Interia ostatnio dziwne zmiany poczyniła ze swoimi skrzynkami mailowymi.. skutkiem czego jest otrzymane potwierdzenie w godzinę od wysłania zgłoszenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 to nie interia, ja mam gmailowe konto i tez jescze nie dostalem (15min), gratki za nowa szate konkursowa. Teraz wszystko w 1 miejscu, keep up good work! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Na hotmaila też nic nie przyszło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Zupa dostał po godzinie - odczekajcie przynajmniej parę godzin zanim napiszecie, że nie dotarło, ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 To może trzeba popracować nad tym mechanizmem, żeby działał poprawnie ? :) Ok napiszemy może jak już dojdą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthaios84 Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 U mnie przyszło od razu. Proponuje dokładnie sprawdzić zakładki SPAM w skrzynkach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 To może trzeba popracować nad tym mechanizmem, żeby działał poprawnie ? :) Ok napiszemy może jak już dojdą. Mechanizm jest taki, że mail przekazywany jest do serwera smtp google, a potem diabli wiedzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Diabli wiedzą, hehe :P Mój mail też gdzieś zaginął po drodze, godzinka minęła a nadal nic nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Może zaczniecie wpisywać miasta? Czy jest na sali moderator? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) Men, spokojnie, my tylko zgłaszamy problem z systemem :) Po co w kółko powtarzać to samo?Ano po to, aby ktoś w następnym konkursie zrobił to lepiej ;) Czy ktoś nie umie czytać? ;)Może ktoś nie umie. Ale ja tam nigdzie nie widzę "następnym razem zrobimy żeby działało jak trzeba" :) A czy tam jest gdzieś napisane, że to nie od nas zależy? Dziękuję.A co to ma do rzeczy? To zróbcie następnym razem taki system, żeby od was zależało i żeby działało poprawnie. Dziękuję. :) Edytowane 1 Lipca 2009 przez hary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) 10 raz to samo? Wy już napisaliście, ja już powiedziałem o co cho. Po co w kółko powtarzać to samo? Ano po to, aby ktoś w następnym konkursie zrobił to lepiej ;)Czy ktoś nie umie czytać? ;) Może ktoś nie umie. Ale ja tam nigdzie nie widzę "następnym razem zrobimy żeby działało jak trzeba" :)A czy tam jest gdzieś napisane, że to nie od nas zależy? Dziękuję. Edytowane 1 Lipca 2009 przez bagienny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RockoDeLaMaga Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Na wp doszło po nieco ponad 2,5 godz. Fajne, tzn przydatne te potwierdzenia :] Good luck :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Testowane pod Gmailem wyglądało OK. Ale teraz powinno być dobrze. no niekoniecznie ;) PamiÄ�taj, wolno Ci wysĹ�aÄ� tylko jedno zgĹ�oszenie w tym konkursie! Konkurs zakoĹ�czy siÄ� w dniu 14 lipca 2009 roku godz. 23:59. Wyniki konkursu zostanÄ� ogĹ�oszone na stronie gĹ�Ăłwnej w ciÄ�gu 72 godzin od jego zakoĹ�czenia. DziÄ�kujemy za zgĹ�oszenie i Ĺźyczymy szczÄ�Ĺ�cia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) Ćssss, teraz już naprawdę powinno być ok ;) Głupie ISO ;) Edytowane 1 Lipca 2009 przez bagienny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 No taką oprawę wizualną to ja rozumiem. Stronka konkursowa wygląda estetycznie i przejrzyście. Fajnie, że są mailowe potwierdzenia. Wszystko bardzo pro ;) Polecam przeczytać o nagrodach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...