Skocz do zawartości
bagienny

Konkurs Coolermaster

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam mam gmail-a i potwierdzenie przyszło od razu :D Nie ma się co gorączkować, poczekać dzień albo dwa i wtedy pisać.

Nagroda główna wygląda bardzo okazale :D Pomysł z podstronami jest naprawdę trafiony, choć trochę taka dziwna czcionka jest na rozdzielczości 1024x768, ale to szczegół :D

Gratuluje pomysłu organizatorom i życze powodzenie udziałowcom(?)... osobom biorącym udział w konkursie (tak lepiej) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem odpowiedź po półtorej godziny. Tylko, że:

Cytat

Konkurs zakończy się w dniu 14 lipca 2009 roku godz. 23:59. Wyniki

konkursu zostanš ogłoszone na stronie głównej w cišgu 72 godzin od jego

zakończenia.

Dziękujemy za zgłoszenie i życzymy szczęcia.

Czyli jest prawie dobrze :D

EDIT - bold by me :D

Edytowane przez odbytorq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

microsista napisał(a):

Zagłosowałem, lecz i tak zawsze wygrywają osoby najczęściej udzielające się na forum...

To po co uczestniczysz skoro masz taki tok myślenia? Chyba że specjalnie tak napisałeś i myslisz że powiedzą "a niech ma, pokażemy ze tak nie jest" i dadzą Ci trzecie miejsce? :D

Ja sobie teraz wypełniłem i wysłałem. Nowa buda na lato by sie przydała... ;) dzieki za kolejne fajne konkursiwo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prznar1 napisał(a):

no i kto wygrał? :)

Zaraz wylosujemy, spokojnie ;-)

Ale nie masz w awatarze tego co miał poprzedni zwycięzca, więc szansa minimalna :-P

Edytowane przez bagienny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PUNKT 6 Regulaminu:

"Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 72 godzin od daty jego zakończenia."

Kolejne pytania tego typu jak trzech panów do góry, zostaną uznane jako niechciana wiadomość (czyt. SPAM) i oprocentowane z 3 dniowym ZPP. To nie moja wina, że ktoś, kogoś nie nauczył czytać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19dobrzyk64 napisał(a):

Coś te zaraz długo trwa xD Nie no spokojnie na wakacje wyjeżdżam dopiero 20.07 więc macie czas :P

Daj czas redakcji, muszą przejrzeć wszystkie avatary. Przyszło około 1000 zgłoszeń, trochę czasu minie, zanim obejrzą wszystkie obrazki i wybiorą tą najładniejszą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matthaios84 napisał(a):

Daj czas redakcji, muszą przejrzeć wszystkie avatary. Przyszło około 1000 zgłoszeń, trochę czasu minie, zanim obejrzą wszystkie obrazki i wybiorą tą najładniejszą :)

1299 dla ścisłości ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tomeck napisał(a):

czyli tylko o 600 mniej zgłoszeń niż w przypadku konkursu sapphire gdzie było do wygrania HD 4870 X2, HD 4670 GDDR4 i 2 zestawy upominków.

Czyli tak jakby ludzie uważali, że ten konkurs jest taki jakiś... mniej "wartościowy", no cóż ich sprawa, moim zdaniem, jeżeli jest okazja trzeba ją wykorzystać a nóż się uda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19dobrzyk64 napisał(a):

Romek sorry ale redaktor napisał że zaraz wylosujecie, więc napisałem że długo trwa te zaraz. Wiem, przeczytałem że macie na to 72h :)

Za problem przepraszam

Losowanie już się odbyło, teraz patrzymy kto ma ładniejszy biust w awatarze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba żartujesz... masz po to email zwrotny byś mógł później porównać sobie, swoje odpowiedzi z tymi które będą po konkursie opublikowane.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HiS napisał(a):

Chyba żartujesz... masz po to email zwrotny byś mógł później porównać sobie, swoje odpowiedzi z tymi które będą po konkursie opublikowane.

hmm nie chodzi mi o publikacje poprawnych odpowiedzi,tylko nazwe nickow osob,ktore poprawnie odpowiedzialy,tak jak to sie robi po kazdym konkursie w in4.pl ,gdzie w pierwszym poscie jest publikowana lista osob,ktore poprawnie odpowiedzialy i braly udzial w losowaniu nagrod.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...