Havoc Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam. Znajomy w bólu i rozpaczy pokazał mi właśnie swojego laptopika. Samsung NP-R610H który zleciał wczoraj z półki....efekt, matryca totalnie do wymiany. Szkoda że aparatu nie mam przy sobie :D W każym razie, może macie doświadczenie z serwisami lub poszukiwaniem części? Allegro oczywiście sprawdzone i żadnego takiego uszkodzonego lapa nie widzę. Za to może jakaś matryca z innych sprzętów pasuje i pomożecie znaleźć info o zamiennikach? Byłbym wdzięczny za porady, pozdrowienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Najpierw musiałbyś ją wyciągnąć i zerknąć na model matrycy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 ewentualnie uruchomic na zewnętrznym monitorze i spisac z everesta model matrycy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 też można, ale i tak musisz ją wyciągnąć do wymiany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Spisz wszystkie oznakowania na martycy i wpisuj po kolei do Google... z pewnością trafisz na listę zamienników, producentów matryc i parametrach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrek13 Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 http://www.lcdpanels.eu/ pozdrawiam jakies 700 zł zapłaciłem 6 miesięcy temu ;) jedyny sklep który znalazłem , przesyłko doszła w ciągu 2 dni, więc polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Ale zdziercy. Monitor 19 cali potrafi teraz kosztować w granicach 400 zł a tu chcą za samą matrycę 700... Szukaj na allegro zamienników, ja już kilka razy wymieniałem matryce, raz kupiłem matrycę za 80 zł z wysyłką, drugi raz całego padniętego lapka za 100 zł z sprawną matrycą - wystarczy poszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godwin Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Jezeli interesuje cię profesjonalny serwis, to ja z całą pewnością moge polecić serwis w sklepie "swiatlaptopow.pl", nie tylko naprawili mi normalne ustaterki w moim starym acerku, ale takze naprawili mi jakies przepalenia na plycie głównej, wniosek? znaja sie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...