Chezzo Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 witam co polecacie w tej cenie ? widzialem w sklepie u siebie takie modele: 1. epson sx105 2. hp dj f4280 3. canon 3010 moze jeszcze cos lepszego w tej cenie znacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Ja znam canona mp160. Ma tanie tusze. Jego następcy to mp170,180 i dzisiaj widziałem w sklepie za 229 mp190. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Ja znam canona mp160. Ma tanie tusze.No ~80 zł zarówno za tusz producenta jak i zamiennik to rzeczywiscie bardzo "tanio". Te canony mają jedne z drozszych obecnie stosowanych tuszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chezzo Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 wezme ta hp mialem kiedys drukarke i bylem z niej zadowolony. mam nadzieje ze tu bedzie tak samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...