Skocz do zawartości
toman

Chaos I Ryba W Radiu.

Rekomendowane odpowiedzi

Słucham. Chciałem nagrać, ale nie za bardzo mam czym, ściągnąłem jakiś program, który teraz świruje i nic nie wychodzi. Mam nadzieje, że ktoś inny nagra bo jest w miare śmiesznie :). Chociaż gościowi, który prowadzi wywiad mimo, że przekręca co drugi termin nieźle idzie :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Villentretenmerth

Nieźle wypadliście :)

Chaosowi się troszkę w jednym momencie język poplątał (zakwali ... ;) ), ogólnie ciekawa audycja :).

ps. najlepsze było pytanie czy podkręcać laptopy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drodzy panowie o godzinie 9 nie mysli sie za rewelacyjnie ;) Nie bylo zle.

Toman, thx za e-maila do radia Euro o o/c, bo tak sie wlasnie zastanawialismy kto byl tym tajemniczym gosciem. Newsa mozna komentowac na portalu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dopiero otworzyłem - jakaś muzyczka leci :/

LOL droga rybo i drogi Chaosie :D

Pwnd ;]

"Piotrek i Maj" - najlepsi z najlepszych ;)

Dobry pomysl Toman :lol2:

Pwnd nr 2 ;D

Tomku z Oleśnicy, gratuluję pomysłu! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Kiel797

Jednym słowem, spoko, powód do dumy, nasza konkurencja niech się kwieje :lol2:

Dziwnie się czuję, on tłumaczył im jakby od początku, widać że gość w ogólę się nie znał (ten z radia, nie nasi :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie OT. Czy osoba wrzucająca pliki na inny serewer wogóle pomyślała o prawie do własności intelektualnej przeze mnie uploadowanych plików? Chyba wszyscy uważają, że jeśli coś jest w internecie to jest niczyje albo wszystkich. Po to umieściłem nagrania na serwerze umożliwiającym tagowanie, aby było wiadomo że właścicielem praw autorskich jest polskie radio. Może nie nadużywajmy ich uprzejmości i poszanujmy to prawo.

Jeśli Wam nie pasuje serwer który wybrałem umieście na innym, pozwalającym na tagi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi