toman Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 http://polskieradioeuro.pl/MeetingPoint/MeetingPoint.aspx Tutaj do godz 10.30 dzięki mojemu pomysłowi posłuchać można co zwycjięzcy MSI overclocking Arena mają do powiedzienia o OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Słucham. Chciałem nagrać, ale nie za bardzo mam czym, ściągnąłem jakiś program, który teraz świruje i nic nie wychodzi. Mam nadzieje, że ktoś inny nagra bo jest w miare śmiesznie :). Chociaż gościowi, który prowadzi wywiad mimo, że przekręca co drugi termin nieźle idzie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 (edytowane) dopiero otworzyłem - jakaś muzyczka leci :/ LOL droga rybo i drogi Chaosie :D Edytowane 2 Lipca 2009 przez odbytorq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 "Piotrek i Maj" - najlepsi z najlepszych ;) Dobry pomysl Toman :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 ;) ryba trochę spięty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 (edytowane) ;) ryba trochę spięty :) Chaos też nieco :D E: I co, już po? Co tak krótko? :) Edytowane 2 Lipca 2009 przez odbytorq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Eee, już koniec :). Nagrał ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Nieźle wypadliście :) Chaosowi się troszkę w jednym momencie język poplątał (zakwali ... ;) ), ogólnie ciekawa audycja :). ps. najlepsze było pytanie czy podkręcać laptopy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 http://www.purepc.pl/z_sieci/ryba_i_chaos_...skim_radiu_euro Było! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 a temat do komentowania był ?? Jak dobrze pójdzie to jeszcze dziś postaram się udostepnić wszystkim cyfrowy zapis nagrania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Drodzy panowie o godzinie 9 nie mysli sie za rewelacyjnie ;) Nie bylo zle. Toman, thx za e-maila do radia Euro o o/c, bo tak sie wlasnie zastanawialismy kto byl tym tajemniczym gosciem. Newsa mozna komentowac na portalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Właśnie wstałem. <_< Toman, czekamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Tak jak obiecywałem. http://www.sendspace.pl/file/2fa536578932e26e586532a http://www.sendspace.pl/file/3fc65dda417c1a675f8e33f jeśli chcecie więcej takich tematów piszcie na kuba.marcinowicz@polskieradio.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Gratuluję chłopaki fajnego występu. Przyjemnie się słuchało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 No również gratuluje. I życzę dalszych sukcesów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 dopiero otworzyłem - jakaś muzyczka leci :/ LOL droga rybo i drogi Chaosie :D Pwnd ;] "Piotrek i Maj" - najlepsi z najlepszych ;) Dobry pomysl Toman :lol2: Pwnd nr 2 ;D Tomku z Oleśnicy, gratuluję pomysłu! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 (edytowane) http://www.sendspace.pl/file/2fa536578932e26e586532a http://www.sendspace.pl/file/3fc65dda417c1a675f8e33f Mógłby ktoś upchnąć na rapdia/mu? Edytka: Dzięki! :) :P Edytowane 2 Lipca 2009 przez PawloHT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 http://rapidshare.com/files/251083118/4_wymiar1.mp3 http://rapidshare.com/files/251090441/4_wymiar2.mp3 Nie dziękuj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 (edytowane) @rafwlkp - ubiegłeś mnie ;) EOT. Edytowane 2 Lipca 2009 przez Darth Sidious Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiel797 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Jednym słowem, spoko, powód do dumy, nasza konkurencja niech się kwieje :lol2: Dziwnie się czuję, on tłumaczył im jakby od początku, widać że gość w ogólę się nie znał (ten z radia, nie nasi :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Fajnie wyszło. Gratki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Calkiem przyjemnie sie sluchalo, oby wiecej takich akcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 skromne chlopaki... i jakie zawstydzone ;) pozdrowienia od mirka z wroclawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Uuu takie persony w moim ulubionym radryjku :lol2: miło się słuchało i reklama serwisu była... to teraz posypią się nowe topiki w działe "ekstremalne..." :wink: Ale i tak najfajniejsze to były pozdrowienia Chaosa :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 to teraz posypią się nowe topiki w działe "ekstremalne..." "Chce byc jak ryba, jak podkrecic?" itp :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Takie OT. Czy osoba wrzucająca pliki na inny serewer wogóle pomyślała o prawie do własności intelektualnej przeze mnie uploadowanych plików? Chyba wszyscy uważają, że jeśli coś jest w internecie to jest niczyje albo wszystkich. Po to umieściłem nagrania na serwerze umożliwiającym tagowanie, aby było wiadomo że właścicielem praw autorskich jest polskie radio. Może nie nadużywajmy ich uprzejmości i poszanujmy to prawo. Jeśli Wam nie pasuje serwer który wybrałem umieście na innym, pozwalającym na tagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Spoko wywiad. Rozwalil mnie tekst o liczeniu próbki liczy pi z 16 milionami liczb po przecinku :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlack Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Możecie dać reupa ? wszystkie linki już nie działają a chętbnie bym sobie tego posłuchał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...