xxDavidxx Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 (edytowane) Prosze o gg kogos kto mi pomorze podkręcić AMD Athlon 1700+, pomoc bezposrednio na forum też mile widziana.. :rolleyes: moje gg-8636605 Edytowane 2 Lipca 2009 przez xxDavidxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Potrzebna nam jest nazwa: Płyty głównej; Zasilacza; Ewentualnie Pamięci. Dużo wydajności nie zyskasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiel797 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Ta, napisał Help me, S.O.S. , nawet nie podał nazw mobo, zasiłki, i wylogował się z pewnością że mu pomożemy w stylu "Kawa na ławe" Ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxDavidxx Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 (edytowane) płyta- ECS K7S5A zasilacz-MODE COM feel-300ATX ram- 512 ddr 300 Edytowane 2 Lipca 2009 przez xxDavidxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 NA forum jest temat o płycie głównej oraz o procesorze, tam dowiesz się wszystkiego. Pola popisu nie masz jednak dużego, płyta i zasilacz cie mocno ograniczaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Na tej płycie da się całkiem dobrze podkręcać. Trzeba tylko wgrać zmodyfikowany BIOS ( ja używałem CheepoBIOS ). Wtedy będziemy mieli regulację FSB powyżej 133. Jednakże nie podkręcałbym na tym zasilaczu - mój codegen 300w spalił właśnie taki zestaw ( identyczny wręcz ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...