Harryztybetu Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 no właśnie, potrzebuje jakiegoś softa do wypalenia Audio CD. tylko mały haczyk - we wszystkim co mam (od Nero (po kolei prawie wszystkie) do jakiś Audio burneróff) nie da się ustawić przerwy między ścieżkami 0 sek. jakieś pomysły?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 W Nero po ustawieniu trybu nagrywania DAO nie powinno byc przerw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Jak to sie nie da w nero?? Tworzysz CDAudio, wybierasz sobie tracki, zaznaczasz wszystkie, z menu Properties i tam w Pause 0 seconds dajesz. Najwyżej przed pierwszą scieżką ci zrobi przerwe ale to chyba nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harryztybetu Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 na DAO nie śmiga niestety... a z tym ustawieniem to wiem, aż tak źle ze mną nie jest... tylko z tego co rozumiem pojawia się komunikat, że w tym trybie zapisu (nie ważne czy DAO czy TAO) przerwa między ścieżkami musi być 2,3 i nie jest zaznaczone, że tylko pierwszą... ale spróbowałem jak mówisz i też <span style="color:red;">[ciach!]</span>o... mam Nero 5.5.10.28, pobawie się jeszcze innymi ale prosiłbym dalej o jakiegoś softa pewnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Ja nagrywałem mix'y ze zmieniającymi się track'ami w WinOnCd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harryztybetu Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 no właśnie o taki cos mi chodzilo..... senk ju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...