Endurance Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 (edytowane) Z racji, że dziś padła moja mysz HP (bezprzewodowa random z klawiaturą) chcę zakupić nową SOLIDNĄ myszkę do komputera. Przedział cenowy - ~130 zł Nie chciałbym myszki bardzo lekkiej, która po lekkim przesunięciu przesunęła by mi kursor na komputerze z jednego do drugiego końca ekranu. Jestem przyzwyczajony raczej do troszkę cięższych myszek (taki fetysz ;o ;P ). Zbyt lekkie myszki kojarzą mi się z tym, że są zbyt czułe. Myślałem nad razer diamondback, ale też wpadła mi w oko Razer Pro Click Mobile i sam nie wiem ;) Gryzoń ma być dobry do gier, ale też do normalnego użytku, typu kombinowanie w paincie, photoshopie etc. ;) Pozdrawiam PS. - załączam zdjęcie mojej aktualnej myszki :D Edytowane 2 Lipca 2009 przez Endurance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 http://allegro.pl/item670883934_mysz_razer...s_qck_mini.html Idealny zestaw do gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Kiedyś również miałem dylemat w sprawie myszki. Kupiłem Death Addera i jestem delikatnie mówiąc bardzo niezadowolony. Jeśli ma być do grania to powiem ci tak - A4tech xl-750 i jej różne modyfikacje - wg mnie najlepsza myszka do gier a do tego bardzo tania w porównaniu do Razera. Ale żeby się o tym przekonać idź do jakiegoś sklepu i sam sprawdź. Tylko nie sugeruj się wyglądem - bo Razer zawsze wygląda lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurance Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Kiedyś również miałem dylemat w sprawie myszki. Kupiłem Death Addera i jestem delikatnie mówiąc bardzo niezadowolony. Jeśli ma być do grania to powiem ci tak - A4tech xl-750 i jej różne modyfikacje - wg mnie najlepsza myszka do gier a do tego bardzo tania w porównaniu do Razera. Ale żeby się o tym przekonać idź do jakiegoś sklepu i sam sprawdź. Tylko nie sugeruj się wyglądem - bo Razer zawsze wygląda lepiej. Ta myszka A4Tech XL-750 jest nawet nawet, tania (70 zł na esc.pl) i ładna. A mógłby potwierdzić to ktoś, kto tej myszki używa aktualnie? I czy są jakieś inne propozycje? Zaznaczam - tak, to ma być myszka też do gier, ale nie jestem jakimś maniakiem i nie potrzebuję myszki do jakichś zmagań w CS czy ET ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 dobra i tania myszka to A4Tech X-748K. zobacz też Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurance Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 dobra i tania myszka to A4Tech X-748K. zobacz też Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 No to w sumie mam dylemat pomiędzy X-748K, a X-750BF / X-750F. 748 kosztuje 75 zł, 750 - 70 zł. http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...oducts_id=14141 http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=3952 http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=5858 Którą polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnowak Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 (edytowane) Ja używam x-750BF i naprawdę sobie ja bardzo chwale do tego podkładka steel pad qck medium i jest miodnie :) Jesli miałbym brać x-750BF/F to brałbym BF, niby jest jakaś "skóra węza" lepiej się trzyma dłoni, a podobno zwykłe F się wycierają, zwłaszcza srebrne. Edytowane 3 Lipca 2009 przez mnowak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurance Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Ja używam x-750BF i naprawdę sobie ja bardzo chwale do tego podkładka steel pad qck medium i jest miodnie :) Jesli miałbym brać x-750BF/F to brałbym BF, niby jest jakaś "skóra węza" lepiej się trzyma dłoni, a podobno zwykłe F się wycierają, zwłaszcza srebrne. Dzięki za opinie, w sumie to mi BF też odpowiada, a co do podkładki to mam swoją z "poduszką" pod nadgarstek i jest fajnie ;) Szkoda, że kosztują po 50-100 zł te podkładki, no ale cóż, zależy mi najbardziej na myszce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...