Zulok Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam Ostatnio znalazłem taki starszy blok na kartę graficzną. Konstrukcja jest „oryginalna” wie ktoś, jaki sprawny jest blok o podobnej konstrukcji? http://www.watercool.de/cms/forum/thread.php?threadid=3100 Bo chciałem sobie zrobić, jakiś blok na GPU i zastanawiałem się na takiej konstrukcji, bo chłodzi dodatkowo ram tylko ze zrobić coś takiego będzie trochę problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Hmmm ciężko dokładnie oszacować wydajność, bo nie widać co blok ma w środku. Jeśli chodzi o chłodzenie pamięci to -o ile docisk będzie odpowiedni- powinien dać radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 mam podobny model bloku, to znaczy z tej serii, tylko na GPU bez ram i mosfetow wieczorem obejrze i powiem o nim co nie co, ale z tego co pamietam to jest srednio rozbieralne... no i oczywiscie jak go wygrzebe w rupieciach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...