shaneXXII Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam ! Mam taki problem. Mam internet podzielony przez router na 2 komputery (stacjonarny i laptop). I uzywajac internet na komputerze stacjonarnym nic sie nie dzieje a gdy uzywam na laptopie internet sie sam rozlacza po jakims czasie. Czym to jest spodowowane ? Prosze o jak najszybsza odpowiedz. Z gory dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Ile masz od rutera do lapka? Są ściany? Zmierz sygnał TYM i podaj odczyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viroos18 Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam ! Mam taki problem. Mam internet podzielony przez router na 2 komputery (stacjonarny i laptop). I uzywajac internet na komputerze stacjonarnym nic sie nie dzieje a gdy uzywam na laptopie internet sie sam rozlacza po jakims czasie. Czym to jest spodowowane ? Prosze o jak najszybsza odpowiedz. Z gory dzieki :) Jaki router? Przerabiałem podobny problem na d-link`u di-524, zgrywałem najnowszy firmware itd. bez żadnych rezultatów. O dziwo pomogło włączenie DHCP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaneXXII Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Ile masz od rutera do lapka? Są ściany?Nie wazne w jakim jestem miejscu moge byc obok routera i tak rozlacza Jaki Router? TP-LINK TD-W8901G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...