Robo6000 Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 planuje kupić komputer za max! 2200zł i nie wiem jaki ;) asortyment będzie ze sklepu agito.pl bądź innego z terenu warszawy xD ma być przede wszystkim cichy a zarazem wydajny. mam zamiar bawić się photoshop i może programowanie . gry to cs 1.6 i wow. wiadomo oglądanie filmów,muzyka itd będzie. to jaki zestaw proponujecie, monitor 17 calowy posiadam. jeśli będzie trzeba będzie OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Ciezko? http://forum.purepc.pl/kupic-f59/Zestawy-K...9r-t247005.html 2200 zł : Procesor : AMD Phenom II X3 710 - 470 zł Płyta Główna : ASRock A780GXH - 279 zł RAM : OCZ 2x2GB 800MHZ SpecialOps - 190 zł Karta Graficzna : Palit GeForce GTX 260 896MB Sonic - 699 zł Zasilacz: OCZ ModXStream Pro 500W - 299 zł HDD : Samsung 500GB 16MB Cache F2EG - 195 zł Napęd : Samsung SH-223B SATA - 90 zł Razem : 2191 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robo6000 Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 pisałem że z agito a to co podałeś nie ma na agito np.: płyta główna,ram i nawet ceny się nie zgadzają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulit Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Podane przez Powerslave ceny są prawdopodobnie z esc.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 pisałem że z agito a to co podałeś nie ma na agito np.: płyta główna,ram i nawet ceny się nie zgadzają planuje kupić komputer za max! 2200zł i nie wiem jaki asortyment będzie ze sklepu agito.pl bądź innego z terenu warszawy xD Podalem ci komputer jaki mozesz kupic za ta cene, nie sadzisz chyba ze ktos nagle wejdzie i bedzie ci wyszukiwal na agito czesci po czesci i wklejal z cena? to chyba mozesz zrobic sam, ale wnioskujac po tym ze nie chcialo ci sie nawet przeczytac przyklejonego tematu w ktorym jest wszystko to watpie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...