sallen Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam mam maly problem poniewaz chce kupic phenoma II x2 550 i nie wiem czy pojdzie mi pod plyte moj conf: procek : amd athlon x2 5000+ {obecnie ale chce zmienic } plyta : Asrock alive Nf6p-vsta{ update bios P1:50 } ram : kingston 800mhz 4gb karta : Geforce 9600gt Gigabyte { PO niezlym OC} Chlodzenie : Obecnie 1 wentyllatory Revoltec 120mm i zamowione na allegro chlodzenie na procka ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO Prosze o odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Google zdechło ? Strona producenta wyparowała czy lenistwo : http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=ALiveNF6P-VSTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sallen Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 tzn ze obsluzy mi tego phenoma x2 tak /Nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suslik Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Widzisz go gdzies na tej liscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil90 Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 tzn ze obsluzy mi tego phenoma x2 tak /NieNie, gdyby był na liście to by go obsługiwał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peedro Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 miast inwestować w procesor zainwestuj w lepszą płytę, bo płyta to podstawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...