DanioS Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam posiadam ESET NOD32 antivirus i SPyware Doctor nod32 wogole nie wykyrwa tego szajsu a spyware niby usuwa ale przy nastpenym skanowaniu znow siedzi, probowalem usunac go z recznie z rejestru ale skonczylo sie ze musialem naprawic winde, niech mi ktoś pomoże. oraz wiecie czemu gry mi tną co jakiś czas? 4 dni temu tak nie było(to samo sie dzieje na max/med/low grafice) radek 4870x2 amd phenom x3 2gb ram asrock a780gxh zmieniłem paste term, zoribłem format, przeczyscilem all z kurzu nadal to samo... moze wina tego wirusa? chyba nie to bo key logger. temperatury kompa w stresie proc max 60C karta max 110, plyta 55 więc w normie. Wiecie jak rozwiazać moje problemy? prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 na Trojana program ComboFix. masz małe freezy w grach? był już taki temat. był to problem dysku chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Nigdy nie bawiłem się takimi duperelami jak temperatura karty graficznej, ale nie wydaje mi się, aby 110*C było normą. Inna sprawa, że to odczyt aplikacji opierający się o jakąś tam diodę termiczną. Aplikacja w zależności od modelu płyty i wersji biosu działa bardziej lub mniej prawidłowo. Objawy wskazują na: - grzanie się procesora - uszkodzony dysk - uszkodzone pamięci Nie pisałeś nic o zasilaczu. Zobacz czy on sam daje radę z chłodzeniem, gdy dostaje 55 i 60 stopni z wnętrza komputera. Virus i trojan to 2 zupełnie inne aplikacje. NOD32 (ani żaden inny antywirus) nie jest przystosowany do wykrywania każdego trojana, bo jak nazwa wskazuje, ma on wykrywać głównie wirusy. Zabawkowe aplikacje jak keyloggery i inne spyware można usunąć zwykłymi menedżerami plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...