Gość enebene Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 witam pytanko jak w tytule, ma ktos taki duet? czy ten cooler nie zmognie przy grzalce e6300 po oc? teraz e63 na boxie ma 75* w stresie - def cooler - pasta asV dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 7000B-CU ja mam, co prawda uzywany na c2d 45nm, ale 4350MHz @ 1.68V do benchow spokojnie ciagnie. Wynik jak dla mnie osobiscie bdb, patrzac na to ile ta konstrukcja ma lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enebene Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 dlatego zastanawiam się czy w okolicach 50zl (szkoda mi wiecej kaski na coolerek) celowac w 7000 (podoba mi sie wizualnie) czy w co innego.. (?) jakie masz tempy na tym 4350 do benchow? pozdr i dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 dlatego zastanawiam się czy w okolicach 50zl (szkoda mi wiecej kaski na coolerek) celowac w 7000 (podoba mi sie wizualnie) czy w co innego.. (?) jakie masz tempy na tym 4350 do benchow? pozdr i dzieki za odp Wybor pozostawie Tobie, mi sie ten coolerek spisuje ok, jak na swoje lata a kosztowal tez nie duzo. Temp to jakies 45C w idle i okolo 70C bedzie w stresie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enebene Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 no dzieki, chyba go wybiore kiedys go mialem i nie zalowalem, ale nie na c2d, zobaczymy pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...