DziubekR1 Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaczelo sie pieknie. Dobra oferta pojawila sie tutaj http://forum.purepc.pl/Sprzedam-f19/E5200-...&hl=5169730 . Wzialem E5200 i Seagate 320GB. Rozmowa elegancka, sympatycznie, profesjonalnie, aukcja za 1zl, przelew poszedl i czekam na paczke. Wszystko dzialo sie 22.06. Dzisiaj mamy 3 lipca, a paczki nie ma. Rozumiem, ze rozne sytuacje moga sie dziac, ale to nie tlumaczy tego, ze i386 loguje sie codziennie na forum, praktycznie codziennie zmienia statusy na GG, a ani na PW z forum, ani na GG, ani na maile przez allegro nie raczy od kilku dni odpowiedziec. Telefonu oczywiscie tez nei odbiera mimo, ze dzwonilem chyba ze 4 razy od wczoraj. Temat zakladam jako "mobilizacje" dla i386, bo mialem kiedys podoba sytuacje na PCLabie i tam zalozenie takiego tematu spowodowalo natychmiastowa reakcje ze strony "sprzedajacego" i sprawa zostala zalatwiona. Mam nadzieje, ze tu bedzie podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 aukcja za 1zl GZ, koleś może powiedzieć że części zginęły/popsuły się itp. po czym odda Ci 1 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 GZ, koleś może powiedzieć że części zginęły/popsuły się itp. po czym odda Ci 1 zł Doskonale o tym wiem, ale 100x juz tak zalatwialem sprawy i jesli kupuje przez forum, to aucja za 1zl jest mi potrzebna tylko po to, aby poznac dane uzytkownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Z tego co pamiętam z tym userem były już problemy kilka ładnych miesięcy temu... ostatnio się nawet przyznał w temacie bodajże o XA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 (edytowane) To przy okazji mam prosbe do kogos, kto tez kupil cos od i386 w tym ostatnim jego temacie. Czy dostaliscie te paczki ? Podejrzewac to ja nic nie podejrzewalem, gosciu jest na forum dlugo, problemow z nim nigdy nie widzialem, konto na allegro tez raczej pewne ( http://allegro.pl/show_user.php?uid=3229099 ). Kontakt sympatyczny, wszystko sprawnie, szybko, tak jak zwykle zalatwiam sprawy. Jeszcze mi w zeszlym tygodniu w czwartek chyba nawet napisal, ze przeprasza ze dopiero w piatek wysle paczki, bo costam costam. Mowie ok, luz, ale chyba jednak nie wyslal, bo do dzisiaj juz sie nie raczyl odezwac... Tak czy siak, nie jestem z tych, co na takie sprawy machna reka. Edytowane 3 Lipca 2009 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...