Kotan Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 oststnio w robocie stalem prawie 6 godzin przy grillu. gdy wyciagnełem ktory mialem w kieszeni zobaczylem ze nie działa poprawnie. zaczął wariować i sam wchodził do różnych funkcji ( jak by zablokowały sie klawisze i same sie wciskały) rozebrałem ponieważ myslalem ze styki sa uwalone i gdzies sie robi zwarcie. jednak nietstey umycie nic nie dało. Przyciski które nie działaja to wejscie do Menu strzałka w prawe i do dołu. na poczatku wszytskie cyfry chodziły idealnie ale teraz juz nawet 3 i 6 ciezko działa. czasem zaskoczy czasem nie. czy ktoś jets w stanie powiedziec mi co to moze byc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Nie sądzę żebyś telefon był narażony na bardzo wysoką temperaturę, ale może usmażyłeś jakąś ścieżkę/część płytki klawiatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 no wiec tak dalsze obiawy :) rozkrecilem tel. i umyłem wszytskie styki i przetarłem złacza klawiszy spirytusem technicznym. nic to nie dało. telefon lezał wyłączony pare dni i w końcu włączyłem go i podładowałem zeby muzyki chociaz posłuchać. co sie okazało. po naładowaniu ( przed dalej nie działało) wszytskie klawisze działały i wszytsko bylo ok :) gdy jednak tel. sie rozładował znow przestał działac ale tym razem tylko klawisz Menu. Reszta działa sprawnie. Czy teraz ktos jest w stanie powiedziec mi o co chodzi ??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Może ponowne wgranie softu poprawi sytuacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorian21 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam czy naprawiles ta Nokie? Mam bardzo podobny problem i nie wiem co sie stalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Nie wiem czy to to samo ale w mojej 6600 mialem identycznie z klawiszami, tyle ze u mnie stalo sie to od wilgoci - troche mokra kieszen. Winowajcami okazaly sie dwa uklady odpowiedzialne za klawiature, koszt wymiany w zaprzyjaznionym serwisie 30zl:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...