Adonay Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam serdecznie, mój problem z laptopem wygląda następująco : - po zainstalowaniu sterowników z karty graficznej, obraz na matrycy szaleje. Wygląda to mniej więcej jak przy jakości kolorów 8 bitów, obraz rozmazuje się jak przy próbach ustawienia obrazu na TV, lub widoczne są tylko pionowe kolorowe pasy. Przy stukaniu lub poruszaniu laptopem obraz zmienia się jak w kalejdoskopie, czasem wyglądając całkiem normalnie - przy braku sterowników obraz jest idealny - kiedy sterowniki są zainstalowane i podłączony jest zewnętrzny monitor, obraz na zewnętrznym idealny, na matrycy szaleje Głównie chodzi o to, żeby ktoś mi wytłumaczył czemu sterowniki tak źle wpływają na obraz (wypróbowałem kilka) i czemu w tym samym czasie na zew.monitorze wszystko jest ok. Dodam, że w biose i zanim uruchomi się windows, zawsze wszystko jest w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...