Alloon Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 witam mam taka plyte glowna jak w temacie (FUJITSU SIEMENS D1858) i za cholere niemoge do niej zanlesc sterownikow moglby ktos pomoc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 http://support.ts.fujitsu.com/de/support/index.html I w szukajce wpisz D1858, potem sobie wybierz system operacyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alloon Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 (edytowane) http://support.ts.fujitsu.com/de/support/index.html I w szukajce wpisz D1858, potem sobie wybierz system operacyjny. Bylem na tej stronie nie znalazlem plyt glownych jesli sa mogl bys podac dokladniej w co mam wejsc? Edit. wzielem w wyszukiwarce wpisalem D1858 to wyskoczylo 50 roznych i po ang i po niemiecku tak ze nawet nie wiem co jest 5 Edytowane 4 Lipca 2009 przez Alloon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Do XP? Klikasz Treiber & Downloads po lewej stronie. Pojawia się stronka do wyszukiwania. W pierwsze pole wklepujesz D1858, klikasz białą strzałkę obok, w wynikach wciskasz [+] przy Windows XP, zaznaczasz (o) przy Windows XP i masz sterowniki do wszystkiego. To chyba nie jest wielka filozofia. ;] Jest tam po kilka wersji sterowników, od najnowszych do najstarszych. Najlepiej brać najnowsze - daty są w ostatniej kolumnie tabeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alloon Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Wielkie Dzieki bardzo mi to pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackx Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Witam! Mam pytanie czy ta płyta główna obsługuje procesory dwu rdzeniowe do mam procesor intel core duo 2.8 Ghz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...