Adelios Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam , mam zamiar wmienic karte graficzna , moja obecna to radeon 3650 HD , zamierazm na to wydac max 300-400zl , jesli poradzilisbyscie mi cos w sprawie wymiany tej o to karty bede wdzieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Reszta sprzętu, rozdzielczość i zasilacz. To nam potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Wstępnie Radeon HD4830, ale się tym narazie nie sugeruj bo nie wiemy co masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erich Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 w tych pieniadzach jest juz 4850 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 4850, jeśli nie nowy, to używany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...