Makchiavelli Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam Szukam DOBREJ maszynki do golenia głowy. Jest ich wiele, są gdzie niegdzie opinie, a moze ktos z was ma jakąs? Interesuje sie czyms w okolicach 100zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Philips akumulatorowo-sieciowy - mam z 7 lat Philishave C281 i tylko wymieniłem zasilacz bo kabel się urwał, no i nozyki bo się stępiły... Kupujesz firmową to masz szanse na części zamienne, niefirmówki = 1-razówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Ja mam Philipsa QC5015 od około roku i jak na razie brak powodów do narzekań. Strzyżenie idzie lekko i bezproblemowo mimo że mam dość gęste i sztywne włosy także mogę polecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) Rowente mam z elektryczną regulacją długości strzyżenia (regulacja o nieskończonej ilości między 3mm-25mm) Akumulatorowo sieciowa. Oczywiście polecam. Mam kilka sprzętów z Rowenty i są świetne. Edytowane 10 Lipca 2009 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Ja mam najtańszego Phlipsa z akumulatorem - jeśli golisz się regularnie, to nie ma problemu. Jednak dłuższych włosów nie ogolisz za Chiny (ja strzygę się raz na jakiś miesiąc) - maszynka zaczyna wyrywać włosy i w końcu zupełnie staje. Kiedyś miałem najtańszego Solaca - golił dużo lepiej. Kumpel ma Remingtona i też goli dużo lepiej. Gdybym jeszcze raz mógł wybrać - to Remington albo Panasonic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Ciekawa konstrukcja maszynki do włosów (ale tylko na krótko) : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Ciekawa konstrukcja maszynki do włosów (ale tylko na krótko) : Ale bajerna 8O Szukałem na co wymienić Philipsa z przeceny i dzięki Tobie znalazłem 8O Trzeba tylko poczekać aż troszkę się upowszechnią, bo aktualny monopolista allegrowy liczy sobie 187zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Sam kupiłem maszynkę teraz. Badałem tego remingtona, ale stwierdziłem, że to idiotyczny pomysł. Ostrze maszynki ma stałą krzywiznę (nic się nie ugina),która na czubku głowy spisałaby się świetnie. Z tyłu może też.Ale ogoliłbym nią tylko kogoś kto ma boki głowy równie jajowate jak jej czubek. 8O Regulacja długości malutka, a precyzja wokół uszu pewnie żadna. Porażka. Kupiłem normalnego philipsa z jakimiś samoostrzącymi się ostrzami niewymagającymi smarowania i blokadą długości i jest cudny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Również nie dawno zakupiłem Philipsa. Sprzęt na kablu, 7 czy 8 stopni regulacji (od 3 do 21 mm). Cena 89 PLN, 2 lata gwarancji. W zupełności starcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolmops Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 (edytowane) co sądzicie o kupieniu maszynki do strzyżenia i goleniu zarostu twarzy na 1mm? ograniczy to podrażnienia? będzie to funkcjonowało? Edytowane 24 Stycznia 2010 przez rolmops Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 (edytowane) co sądzicie o kupieniu maszynki do strzyżenia i goleniu zarostu twarzy na 1mm? ograniczy to podrażnienia? będzie to funkcjonowało? gole sie tak od 3 lat, wlasnie z powodu podraznien. uzywam rowenty tn-1110-moving. super maszynka i do wlosow i do twarzy. Edytowane 25 Stycznia 2010 przez NeonPPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolmops Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Dzięki NeonPPC, mógłby jeszcze ktoś się wypowiedzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Niedawno pokazał się dosyć ciekawy model philipsa do samodzielnego strzyżenia, od poprzedniego niższego modelu różni się tym że można zostawić włosy o około 10 mm dłuższe. Na tej samej stronce jest też inny nowy model do samodzielnego strzyżenia na tzw ''łysą pałę''. Na Polskiej stronce Philipsa jeszcze nie zaktualizowali modeli. http://www.usa.philips.com/c/hair-clipper/34887/cat/en/#filterState0=HAIR_CLIPPERS_SU_US_CONSUMER%3Dtrue;tabState=0 Na razie tylko tutaj: Philips GOLARKA DO WŁOSÓW QC5530/15 kupić tanio http://www.youtube.com/watch?v=Bb5wMp_jDhg&feature=channel_video_title Edytowane 24 Czerwca 2011 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Na tej samej stronce jest też inny nowy model do samodzielnego strzyżenia na tzw ''łysą pałę''.Mówiąc krótko philips na poziomie golarek do włosów testuje system folii, czyżby szykowali się do przejścia folię w maszynkach do golenia? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 A ja juz mam dosyc golenia sie maszynka/mach3. Testowal ktos na głowe Veet ?. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulitry Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Po pierwsze - owłosienie nóg nie jest tak gęste jak głowy. Po drugie - skóra na głowie jest dużo delikatniejsza niż nóg. Jak stać cię i jesteś pewien decyzji - imho tylko laser. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Ten nowy model maszynki philipsa do samodzielnego strzyżenia na razie najtaniej jest dostępny w poniższym sklepie : Kameleon24.pl Ciekawe jak się sprawdza w praktyce, bo na razie nic na forach o tym modelu nie słychać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 Po zużyciu w ciągu paru lat dwóch philipsów do golenia łba na zero,pińć trzeba było kolejną kupić. Po obmacaniu w sklepie dla idiotów wszystkich tradycyjnych philipsów wzrok padł na Babyliss E950e. Zomg, niezłe to cudo, szybko do golenia łba philipsem nie wrócę, nie ma do czego porównywać, to zupełnie inny świat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...