vENiZE Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam, Jak przekonwertować plik MKV do MP4/AVI/WMV (obojętnie mi który) bez utraty jakości (właściwie to w ogóle bez ponownego kodowania) i wbudowany napisów (softstyle ASS)? Nie wiem czy to ma znaczenie, ale kodek to H.264. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Dwa ostatnie kontenery możesz od razu wykluczyć. Polecam przeczytać ten temat: http://www.videoaudio.pl/forum/index.php?showtopic=6650 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 YAMB zdaje się być bardzo przyjemnym programidłem, jednak nie obsługuje napisów ASS. Cóż poradzić - chyba czas zmienić ładne napisy na wygodną kanapę :D Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...