Skocz do zawartości
Bubby

Dziwny problem z moją myszką cz.2

Rekomendowane odpowiedzi

W poprzednim poscie opisywałem problem jaki mi się ostatnio pojawił. Wywaliłem starego A4Tech`a i wygrzebałem inną mysz z szafy. Bezprzewodowego MediaTech`a. Była do tego jeszcze klawiatuea ale ją kiedyś tam rozwaliłem (działałem w afekcie). Wracając do tematu to przyczyną tego wariowania nie była mysz. Nie weim co ale nie mysz bo ten MediaTach też się tak zachowywuje. Gram, czy siedzę przy internecie i gdy tylko trochę ruszę mysz to ta zaczyna latać po całym ekrania a klawisze jakby sie same wciskały.

Może port PS/2 padł??

Sam już nie wiem... :cry:

Pomocy!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już pisałem w pierwszym poscie nie jest to napewno trojan. Dziwne zachowanie pojawia się tylko gdy ja ruszam myszką. Do tego system skanowałem Norton Anit Virem i nic nie znalazłem. Dziś porzyczę mysz na USB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne zachowanie pojawia się tylko gdy ja ruszam myszką.

hmm, a jak ta myszka rusza ktos inny??? a ty jestes daleko... Moze wytwarzasz jakies bio-prady czy co... ze tak myszka sama z siebie popiernicza po ekranie :wink:

szum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj kolega mial to samo i to nie byla wina zlego portu PS/2 tylko wina systemu.. dzialo mu sie tak na 98, gdy przeinstlowal system (tym razem na ME) problem znikl..

System i tak już mi się zaczyna sypać więc może już czas... Ale i tak nie źle. Już miesiąc wytrzymał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...