blake Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 witam mam problem z szybkością pobierania plików z internetu. przeważnie szybkość transferu to 100kb/s. podczas pobierania plików mniej więcej co 5-6 sec transfer staje w miejscu i nic się nie pobiera dopiero po około 10 sec znowu startuje i tak co chwile. mógłby mi ktoś coś poradzić? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Nie masz tak czasem w USDownloaderze? Bo takie zjawisko w nim zauważyłem, ale mi nie przeszkadza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek88 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Chciałbym się zapytać, czy mieliście w USDownloaderze tak, że wogóle nie chciało pobierać, w nocy nie zaciął mi się jeszcze ani razu (na szczęście), ale w dzień, podczas korzystania z internetu zauważyłem, że jeden plik pobierało mi 3h (tzn. zacięło się na tym pliku). Pomógł dopiero restart programu. Czym jest to spowodowane i czy można to jakoś naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Ja się nie spotkałem z takim problemem.. Jedyny jaki mnie nawiedza, ale baaaaardzo rzadko, to informacja, że plik został usunięty z serwera, mimo, że tak nie jest.. Po restarcie USD wszystko jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek88 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Ja się nie spotkałem z takim problemem.. Jedyny jaki mnie nawiedza, ale baaaaardzo rzadko, to informacja, że plik został usunięty z serwera, mimo, że tak nie jest.. Po restarcie USD wszystko jest ok.Mi chodziło o to, że program się zawiesza i tylko restart jego pomaga, bo inaczej nie ściąga. Nie wyskakuje mi żadna informacja, że plik został usunięty (no chyba, że naprawdę go nie ma to wyskakuje, ale automatycznie wyszukuje na liście następny link z nieusuniętym plikiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...