Chemik16 Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 (edytowane) Witam Nigdzie sie nie moge coś dokopać do dokładnych wymiarów ;/ Zna ktoś może dokładną średnice otworów mocujących oraz ich rozstaw na MoBo LGA775 ? najlepiej jakąś dokumentacje z rysunkiem technicznym czy coś ;p Musze sobie wyciąć Backplate a akurat nie mam możliwości sprawdzenia tych wymiarów na mojej płycie w najbliższym czasie ;( Byłbym wdzięczny za pomoc ;) Edytowane 5 Lipca 2009 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z3l Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 http://developer.intel.com/assets/pdf/designguide/302666.pdf tu cos widze, aczkolwiek sie nie znam zbytnio na rysunkach i nie wiem czy pomoze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Rozstaw otworów 72mm, średnica 4mm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 (edytowane) Dzięki wielkie ;) 72mm to odległość między środkami otworów ? czyli śruby M4 powinny sie jakoś wcisnać ;) z3l: no właśnie taką doku. też znalazłem, niestety zawiera rys. samego złącza z zaciskiem ... Edytowane 5 Lipca 2009 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Raczej wejść bez problema ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeq27 Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 72mm to odległość między środkami otworów ? czyli śruby M4 powinny sie jakoś wcisnać ;) Dokladnie tak, miedzy srodkami, a M4 na styk powinny wjesc ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 baaa nawet luźno wlazły ;) TUTAJ efekty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...