bonnou Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 (edytowane) Dziś rano, przy próbie odpalenia kalkulatora wyskoczyła informacja Nie odnaleziono aplikacji WTF!? Wyciągam baterię telefonu, odpalam po chwili i kalkulator w ogólne zniknął z telefonu. Przywrócenie ustawień fabrycznych nie pomaga. Bez kalkulatora nie mogę żyć, używam go codziennie - na razie wgrałem jakiś inny, ale nie podoba mi się ( ma mniej funkcji ). Na gwarancje go? EDIT: miałem różne jazdy z tym telefonem, ale to jest nowość. Edytowane 6 Lipca 2009 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Spróbuj uaktualnić oprogramowanie, tylko zrób sobie kopie zapasową wszystkich danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Zrobiłem, ale kalkulatora jak nie było, tak nie ma. Pogooglowałem trochę, ludzie też piszą że aktualizacja nie pomaga. Co ja się mam z tym telefonem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...