KolCichy Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Przymierzam się do kupna GTX 260 (najpewniej Core 216 w 55 nm). Z lektury Internetu wynika, a właściwie nie wynika, czy mój zasilacz się nada. Dlatego proszę o wypowiedzi osób, które go "konkretnie mają", tj. Be Quiet Dark Power Pro 450 W i odpalają na nim GTX 260. Procesor mam jak w sygnaturze (TDP 65 W), niekręcony. Za wypowiedzi typu "wydaje mi się, że powinien pójść" dziękuję, ale to niewystarczające:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak888 Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Da rade Twój zasilacz :) z tym prockiem co masz , także nie przejmuj się ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolCichy Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Uch. Widzę, że kolega ładnie objucza swojego BeQuieta. Jeszcze jedna pozytywna odpowiedź i będę spokojny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 twoj zasilator bierze na +12 - 420W a pobor pradu 260tki z dobrym prockiem to jakies 300W, wiec .. da rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...