milek Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Mam pewin problem chcę sobie złozyć przezroczystą obudowę brakuje mi jednak jednego elementu: http://strony.wp.pl/wp/tomekabb/bogowie/c.html(trochę śmieszny ten link ale kij) Czy można go kupić w jakimś sklepie internetowym albo na allegro?? http://twojepc.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 ze tak powiem ...co to jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Czegos takiego raczej nie dostaniesz w naszym kochanym kraju. Wogole nie widzialem jeszcze rzeczy do jakis obudow z plexi. Snap jest to naroznik z zatopionymi gwintami do przykrecenia boczkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 tam myslalem ze jakis zlacznik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Mysle, ze adres www.twojepc.prv.pl sie nie spodoba DYDowi :D Lepiej zmien, bo korzystanie z czyjejs renomy w momencie kiedy nie dorasta si komus do piet - JEST DELIKATNIE MOWIAC NIE FAIR :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 uhuh ja to byum kupił plekse o takich wymiarach... albo dłużsża i pociął czy jakoś.. nawiercił i wbił/wkleił ten gwint :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Mysle, ze adres www.twojepc.prv.pl sie nie spodoba DYDowi :D Lepiej zmien, bo korzystanie z czyjejs renomy w momencie kiedy nie dorasta si komus do piet - JEST DELIKATNIE MOWIAC NIE FAIR :P :twisted: spider a widziales kopie moded-kompz'a ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 hmmm - kup plexe 10mm (droga jest) i sprobuj pokombinowac z tym - ja bym kombinowal - czy to ma sluzyc jako rezerwuar ?? czy ma tylko pelnic f-cje ozdobna ?? hmmmmm ja bym kleil plexe 10mm , aleee zlaczki to raczej musialbys zastapic jakimis Festo , lub Camozzi , lub takimi jakie mate ma w sklepie swoim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Nie musisz tego szukac nigdzie. Ja robie zasilacz z plexi, i robilem 12 sztuk sam (potrzeba 8, ale kilka nie wyszlo dobrze)- z lenistwa (nie chcialo mi sie szukac) i z przekonania ze i tak nie znajde. To nie takie trudne- bierzesz plexi 10 mm, albo grubsza (ja mialem 8 mm- ale to wersja extreme :D) , tniesz w szesciany i wiercisz 3 otwory tak, zeby sie nie przecinaly. Najlepiej jest miec wiertarke stolowa- wtedy wychodzi idealnie. O ostrych wiertlach i cierpliwosci nie wspominam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinXP2001 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 tu jest to z czym ja mialem doczynienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 to twoja buda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 A nie mozna rozpuscic plexe w nitro i odlac takie kostki do form z gipsu - potem wyszlifowac :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 hmmmozna ale cyba latwiej wyciac i ew skleic z 2 czesci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 takie kostki mozna kupic w plexicompie po kilka zlotych za sztuke. arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 No tak, kilka zlotych i 13 zl transport. Jutro przejde sie do agencji reklamowej i spytam o jakies grube scinki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 no tak, niestety, koszty rosna :( te kostki sa robione z pelxy o gr 20 mm koszt: 4 pln (kostka z nawierconymi otworami pod gwint M4) 6 pln (kostka z tulejkami metalowymi gwintowanymi). arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...