Skocz do zawartości
lukaszintel86

Jaki Kupić Nowy Dysk O Takich Parametrach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was wszystkich bardzo serdecznie, nie wiem ale od pewnego czasu jeden z moich dysków twardych tj, WD3200AAKS zaczyna troszkę szwankować w sensie bardzo niskiego transferu danych, stał się także bardzo głośny, irytuje mnie to bardzo, ze względu na to iż będę miał mały przypływ gotóweczki zamierzam kupić jakiś nowy dysk twardy.

Nie wiem czy ten samsung F2 będzie odpowiednim wyborem, słyszałem że mimo niskiego momentu obrotowego tego dysku, jego parametry są bardzo dobre do tego jest to 1 talerzowy, i jest bardzo cichy, dysk ten będę używał jako dysk do ogólnej pracy, do gier posiadam inny dysk serii F1 i spisuje się on bardzo dobrze (przemieniam sobie dyski w szufladzie - tak mi jest wygodnie - mam porostu 2 systemy oddzielne)

Ten mój dotychczasowy aaks to chyba seria 2 talerzowa, bo strasznie słaby mam odczyt np w HD Tune

Bardzo was proszę o poradę, myślę że dysk 500GB starczy mi z nadmiarem - będzie to system VISTA 64BIT, dysk używany do pracy szkoły filmów, ściągania, na pewno nie będzie używany do gier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie tak nad nim myślę bo te parametry ma fajne a chyba w szybkości działania zobaczę tak czy siak różnicę między tym moim WD3200AAKS, który stanie się teraz dyskiem w 3 szufladzie do testowania rożnego oprogramowania i systemów operacyjnych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi