daar Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Mam sprzęt jak w podpisie i gra nie działa. Np. WIN XP widzi jako NT. Macie pomysł jak to przeskoczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Zostaw Age'a i graj w Medievaluatea :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 mam ten sam problem na xp :( chciałem sobie popykac w aoe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Mam sprzęt jak w podpisie i gra nie działa. Np. WIN XP widzi jako NT. Macie pomysł jak to przeskoczyć? Może się kłuci z XP, opdpal ją w trybie zgodnoasci z win 9x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Gierka microsoftu nie chodzi pod windowsem.....ech ten microsoft.. A sztuczka z trybem zgodnosci powinna odpalic... jak nie to patcha poszukajcie... bo napewno sie da w nia grac - ja w nia na Xp gralem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuWaK Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja takze w XP Home gralem w AoE 2 i AoE i niemialem zadnych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Potwierdzam. Aktualnie gram w AOE 2 pod XP i nie mam zadnych problemow. XP Pro + SP1 + DX 9.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::Vertor::.. Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 JAk Ci tak nie działa, to zmień Windowsy np. na 2000 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Nie jestem expertem w RTS ale zawsze gralem w nie na srednim poziomie trudnosci. Poczatkowe scenariusze zmeczylem z wieksza lub mniejsza latwoscia a tymczasem w 2 drugiej kampani (Joan D'Arc) w 5 i 6 scenariuszu zaczynaja sie powazne schody. Powiedzcie mi czy to taka trudna gra czy to ja jestem do bani. Nie gralem nigdy w multi w RTS tylko w singla i pewnie dltego. Ale to nie moj gatunek. Chcialem sobie tylko popykac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::Vertor::.. Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Ja pamiętam, że Joanna D'Arc była jedną z łatwiejszych kampanii.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Mnie Age zawsze wrustrował- ledwo co wyprodukowałem pare ludzików, a tu mi pojeżdża armia i rozp. wszystko katapultami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 czyli ok, ja sie nie jest zawodowo szybkim klikaczem to 3ba bedzie przelaczyc trudnosc na easy, i bedzie git, easiest to juz chyba jednak za latwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Bez przesady J. d'Arc nie byla taka trudna. Po prostu jakas taktyke trzeba bylo obrac. Nie pamietam juz o czym byly te scenariusze, ale probuj, po jakims czasie na pewno sie uda. Z nastepnymi kampaniami jest juz gorzej. Genghiskhan i Barbarosa to dopiero zabawa jest :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verger Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Ale XP są the best. ..::Vertor::.. przestań mówić grunt to luz #@$%^$ mi się chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinez Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Czy do gry Age if Empires 2 Gold wymagany jest adres IP, zeby moc sobie pograc na ichniejszym Battlenecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KABAN_ Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 w wiekszosci gier ...... jest wymagany IP szczególnie w Multiplayerze ..... ale w battlenecie nie musisz go nigdzie wpisywac on zostanie sam wyszukany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinez Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 no dobra, ale co ma zostac wyszukane, skoro nie mam zewnetrznego IP? Poza tym Warcraft 3 na battlenecie chodzi bez zarzutu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KABAN_ Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 skoro nie masz zewnętrznego IP to niestety nei moge Ci pomóc ja grałem w necie w AOE2 i było Git ..... moze ktoś inny bedzie wiedział.... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterman Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Mam problem. Zainstalowalem Age of Empire 2 i po instalcji gra sie nie wlacza i wyskakuje tylko raportowanie bledu :( Czy jest jakis patch ktory moge sciagnac zeby gra ruszyla?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 może wystarczy ustawić tryb zgodności :? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterman Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 No niestety nie wystarczy. :( W zadnym z trybow nie ruszyl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Masz oryginalna, angielska wersje jezykowa, czy to pseudo-polska? Jesli masz ta druga, to musisz poszukac sobie angielskiego pliku jezykowego, inaczej tego nie odpalisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterman Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Wersja angielska :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 U mnie dzialalo bez problemu, ale sadzac po tym co znalazlo google nie jest to tylko twoj problem. Na jednej ze stron znalazlem: OK works with WinXP great, but with patch version 2.0a. http://download.microsoft.com/download/aoea ok/Update/2.0a/W9XNT4/EN-US/Age2upA.exe Mozesz takze zajrzec na oficjalna strone: http://www.microsoft.com/games/age2/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeuseta Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Czy wersja 2.0a jest wersja najnowsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeuseta Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Witam! Jak by nie patrzec mam problem z age of empires 2. Od pewnego czasu gramy z kumplami w te gre po Lanie gdy robimy zlot komputerowy. Age oczywiscie w wersji 2.0a. Czyli chyba najnowszej. Po lanie wszystko smiga. Ostatnio dorobilem sie stalego IP i wpadlismy na pomysl ze moznaby pograc se soba przez internet. Kumple maja neo ja zas stalke w Toya ze stalym IP. Pinguja mnie poprzez "uruchom", widza mnie, w q3 moga sie normalnie do mnie podlaczyc i pograc lecz w age-a za cholire. Stawiam server i nikt nie moze sie podlaczyc. Testowalismy to takze przy uzyciu stalki z multimedii ze stalym IP. Na multimedie mozna sie podlaczyc. Pytanie brzmi, czemu w q3, wolfaET i pare innych gierek mozemy pograc (gdy ja stawiam serva) zas w age of empires 2 nie moga sie do mnie podlaczyc? Czy ktos mial taki problem? Jesli chodzi o systemy ja mam win2000, kumple na neo WinXP. Pozdrawiam i prosze o pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Moze masz zablokowane porty do age a do tamtych odblokowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeuseta Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Hmm jak to sprawdzic i je odblokowac ewentualnie? (win2000) EDIT: Znalazlem, wszystkie odblokowalem ale nadal to samo. Nie wiem co sie dzieje. Teoretycznie powinno dzialac. Age laczy sie przez directplay. W dxdiagu jest mozliwosc przetestowania polaczenia i wszystko tam dziala a w grze nie chce. Dziwne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostrry Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Potrzebuje plik language.dll do polskiej wersji jezykowej, byl bym wdzieczny jak by mi go ktos podeslal: dostrry@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 http://support.microsoft.com/default.aspx?...id=kb;pl;192558 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...