sideband Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 Zrób ankietę ile osób by chciało pograć w nowe metro , a ile w stalkera 2. Nie wiem skąd wywnioskowałeś , że to nie moje klimaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 http://www.mountspace.net/eng/news/get-a-free-metro-2033-version nie mam fejsa. może ktoś potwierdzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 http://www.mountspac...ro-2033-version nie mam fejsa. może ktoś potwierdzić? Ja juz coprawda mialem kupione Metro, ale wzialem klucz stad i oddalem go na Steamgifts koles nie zglaszal zadnych problemow wiec zakladam ze dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Działa bardzo dobrze, ja już od rana mam i gram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Pobiera się na Steamie. Oby więcej takich promocji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidoza Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Promocja na Steamie śliczna, choć ciężko sobie wyobrazić co się dzieje w THQ, skoro taką grę wypuszczają za darmo... Do samego tytułu nie można się przyczepić, grafika stoi na przyzwoitym poziomie (GF460SE/1280x1024/ultra/~23FPS). Koncepcja gry i fabuła nie wnosi nic nowego, bo wszystkie wizje postapokaliptycznego świata mieliśmy okazję już poznać zarówno w grach, jak i filmach i książkach, nie ma też tego "pieprznięcia", żeby aż podskakiwało się w fotelu. Korzystając z promocji to jak najbardziej warto ściagnąć, chociaż kupić może już niekoniecznie. Zależy od gustu. Edytowane 16 Grudnia 2012 przez Davidoza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuzzyWuzzy Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Bardzo fajna promocja. Sam zakupiłem Metro z THQ Humble, dzień później było za darmo na fb choć oczywiście zakupu nie żaluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 (edytowane) Mam problemy techniczne z tą grą. Niby mam z grubsza te 120 FPS, ale gra tak raz na sekundę przycina. Spotkał się ktoś z tym? Mój konfig: i5 2400 non OC, turbo ON 16 GB RAM 4x4GB Radeon RX460 4GB Rozdzielczość 1680x1050 Wszystko na SSD Windows 10 x64 i najnowsze stery do wszystkiego. Inne gry (np. najnowsza Forza 4) po prostu płyną. Także ewidentnie problem z tą grą. Dodam, że gra chodzi tylko w DirectX 9 (jak wybiorę DX10 to gra się wysypuje i muszę ją uruchamiać w trybie "safemode". ... aha: wiecie może jak ustawić niższą czułość myszki niż pozwala MENU gry? Zmiana wpisu w pliku user.cfg nic nie daje. Edytowane 27 Października 2018 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 Zablokuj fps na 60 lub 75 zależnie jaki posiadasz monitor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacubnowak Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2019 Fani Stalkera szczególnie polubią tę grę! Gra ma świetną atmosferę i skomplikowaną fabułę, wystarczy tu akcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mischa_PL Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Witam Zabrałem się za poprawione Metro, wcześniej ukończyłem wersję pierwotną, pamiętam jak ona smażyła me PC 😄 Tym razem zauważylem dziwną sytuację odpaliłem Riva Tuner statsy i widzę że jak wcześniej miałem temp GPU w okolicach 80 C teraz jest max 55-60 i zegar GPU 1200 max a bardzo często spada poniżej 1000 , procent użycia zaś to 80%. Zastanawiam się czy to jest ok, odapaliłem benchmark wbudowany w Metro i tam maxuje grafę zegar podbija do 1950 na GPU i temperatury też znacznie wyższe, pod 80C. Zupełnie tak jakby gra nie chciała, nie umiała zaangażować tych zasobów, co ciekawe w benchmarku ze wszystkim na ultra(poza RT) w 1440p mam ponad 60 fps, natomiast w grze na otwartych przestrzeniach chrupie i spada do 40-45 fps. Też tak macie że grafa nie jest w pełni obciążana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr83 Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Metro Exodus Enhanced opiera sie na wydajnosci RT wiec tutaj podejzewam jest bottleneck. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mischa_PL Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 Na 3070 tce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mischa_PL Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) W dniu 8.05.2021 o 23:52, tyr83 napisał: Metro Exodus Enhanced opiera sie na wydajnosci RT wiec tutaj podejzewam jest bottleneck. Był bottleneck ale z innej strony, nie wiem jak to się stało ale mimo że miałem w Biosie na sztywno RAM ustawiony na 3600 to faktycznie był on mocno skręcony do 2133 mhz , ustawiłem jeszcze raz przez XMP i teraz jest niebo a ziemia praktycznie 4K60 ze wszystkim na max (poza RT) Edytowane 10 Maja 2021 przez Mischa_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...